Remedii naturiste pentru tremurul mainilor

Posted by Alin Marinescu on Monday, October 2, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru tremuratul mainilor

Pentru aceasta boala se pun 50 grame de sunatoare, 20 grame de poroinic (untul-vacii), 20 grame de ciubotica-cucului si 10 grame de boabe de ienupar, cu rachiu de secara sau de fructe de 38-40% 14 zile in soare sau in apropierea
aragazului.

Se iau din ora in ora 15-20 picaturi si se pun in ceaiul facut din urmatoarele plante: frunze de frasin, flori de sunatoare, coada-soricelului, salvie si coada-calului cite 20 grame si din care se beau zilnic 3 cesti (la 1 ceasca - 1 lingurita cu varf). in afara de aceasta, se fac bai de sezut cu varfuri proaspete de molid, sunatoare, coada-soricelului sau cimbru - pentru o baie de sezut se iau 100 grame de plante. intrucat actiunea externa a plantelor accelereaza reusita, se fac 3 bai de sezut la 14 zile.

Un alt remediu impotriva tremurului membrelor este salvia, o planta cu numeroase efecte benefice. Multi doctori au recunoscut proprietatile remarcabile ale salviei: ei o administreaza in spasme, afectiuni ale maduvei spinarii, dereglari glandulare si tremurul membrelor (tremuraturile extremitatilor) cu cele mai bune rezultate. in afectiunile mentionate se beau 2 cesti pe parcursul zilei, inghititura cu inghititura.

Conform unui vechi mauscris despre puterea tamaduitoare a ierburilor suedeze, micul bitter suedez "fortifica trupul, improspateaza nervii si sangele, inlatura tremurul mainilor si al picioarelor. Pe scurt, gonesc absolut toate bolile. Trupul ramane viguros, obrazul tanar si frumos". Din acest leac se iau cateva picaturi dimineata si seara.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: remedii naturiste pentru tremurul mainilor