Reguli de ingrijire a tenului in sezonul rece

Posted by Alin Marinescu on Friday, September 29, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ingrijirea tenului

Lunile de toamna sunt momentul perfect pentru a vindeca, impaca si regenera tenul obosit si cotropit de soarele puternic de peste vara. Pai da, toamna este momentul perfect pentru a indeparta si inlatura urmele si petele hiperpigmentare lasate de reprizele de bronz, inot si lenevit in soare. Cum faci asta? Iata cateva sfaturi concrete de la Diana Marandiuc, trainer Naturys Romania.

Curata tenul. Opteaza pentru un peeling!

Daca atunci cand e vara, fugim de aceste actiuni, de genul peeling, ca sa ne pastram bronzul intact, toamna, lucrurile stau total altfel. Acum, e momentul sa reintroduci peeling-ul in ritualul de ingrijire. Te rugam sa alegi exfoliantii gentili.

Hidrateaza!

Tine aproape de creme si serumuri hidratante. De ce? Pentru ca, in sezonul rece are nevoie mai multa de vitamine si de ingrijire mai intensa. Atat ziua, cat si noaptea. Odata cu demachierea,  apeleaza la produse sub forma de lapte, ce contin si ingrediente care vor hidrata pielea in timp ce o cureti.  Ca produs de ingrijire, iti recomandam creme cu un grad ridicat de hidratare si nutritie, aplicate de 2 ori pe zi, dimineata si seara, inainte de culcare.

Protectie solara!

Ai grija la soare! A trecut vara? Si ce daca? Pielea are nevoie in continuare de protectie UV.

sursa: one.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: reguli de ingrijire a tenului in sezonul rece