Preparatul naturist ca elimina petele maro de pe maini si fata

Posted by Alin Marinescu on Sunday, August 28, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru suc de ceapa

Petele maro apar pe piele indeosebi din cauza expunerii prelungite la soare. Cum nu ne putem priva de un astfel de alint, ramane sa folosim creme de protectie adecvate. Viata ne-a aratat ca lucrurile nu sunt asa de simple: ori crema este ineficienta, ori nu am aplicat-o corespunzator, ori nu am avut-o la indemana. Asa ca, de multe ori, sfarzitul verii ne gaseste cu mai multe pete pe fata si maiini. Remediul pentru a scapa de ele este simplu dar presupune perseverenta. Ar trebui sa observati primele rezultate dupa primele saptamani.

Sucul de ceapa este un remediu traditional pentru cicatrici sau petele de pe fata, însa foarte putine persoane sunt la curent cu beneficiile pe care le aduce aceasta leguma. Antioxidantii din ceapa refac tesutul pielii dupa ce a fost afectat de radicalii liberi si astfel protejeaza stratul exterior al epidermei.

De asemenea, acizii alfa hidroxi din otetul de mere actioneaza ca exfoliante naturale si elimina straturile moarte ale pielii. Combinate, aceste doua ingrediente vor ajuta în eliminarea petelor maro.

Preparare:

Puneti ceapa tocata într-un blander împreuna cu o jumatate de pahar de otet de mere si mixati cateva minute.
Dupa ce s-a format o pasta, luati amestecul si puneti-l într-o bucatica de bumbac, iar apoi va masati cu ea pe fata sau corp, în fiecare zi, timp de 4 saptamani.

sursa: amillionlives.net

In : Stiri din Sanatate 


Tags: preparatul naturist ca elimina petele maro de pe maini si fata