Preparatul care tine sub control bolile cardiovasculare si diabetul

Posted by Alin Marinescu on Friday, November 24, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru smochine copac

Organismul nostru este bombardat zi de zi cu tot felul de chimicale. Consumam anumite produse pe care scrie ca sunt sanatoase, de dieta sau light, insa indulcitorii fac mai mult rau decat zaharul de cele mai multe ori.

Zaharul a devenit cel mai legal drog din lume. Este consumat in exces si cauzeaza o serie de perturbatii in corp. Colesterolul este dat peste cap de acest ingredient dulce, iar efectele sunt de multe ori de nereparat. Zaharul poate fi tinut in frau prin alimentatie, prin inhibarea poftei de dulce, care apare permanent. Nivelul de zahar din organism poate duce la declansarea diabetului. Aceasta boala de care sufera tot mai des si copiii poate fi prevenita cu ajutorul unui amestec care trebuie tinut in borcan. Frunzele de smochine pot preveni si ameliora simptomele anumitor afectiuni. Sunt recomandate pentru tratarea ulceratiilor si sunt recunoscute pentru reglarea tensiunii arteriale ori pentru echilibrarea nivelului de zahar din sange.

Aceste frunze au proprietati antibacteriene, antidiabetice, lupta impotriva trigliceridelor si are rezerve importante de vitaminele A, C, K plus o serie de fibre, magneziu si chiar calciu. Fierbe un pumn de frunze de smochine la un litru de apa si cand apa da in clocot, opreste aragazul. Ceaiul de smochine este excelent pentru majoritatea problemelor de sanatate. Poti adauga putina miere sau scortisoara. E important de spus ca trebuie tinut in borcan, la rece. Se bea cate 100 de mililitri in fiecare dimineata, inainte de micul dejun sau atunci cand simti ca faci febra sau ai frisoane.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: preparatul care tine sub control bolile cardiovasculare si diabetul