Pozitia de somn care detoxifica ficatul

Posted by Alin Marinescu on Thursday, October 5, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru dormit pe partea stanga

Fiecare are o pozitie preferata in care poate adormi mai usor si pe care adesea o mentine pe tot parcursul noptii. Tu stii ce pozitie favorizeaza eliminarea toxinelor pe timpul noptii?

Somnul este cel mai bun instrument prin ajutorul caruia organismul tau se reface dupa o zi lunga si obositoare. Cel mai bine beneficiaza de pe urma somnului, ficatul, ale carui celule parca se refac ca prin minune dupa 7-8 ore de somn.

in urma mai multor studii efectuate pe seama pozitiilor de pe parcursul noptii, specialistii au ajuns la concluzia conform careia dormitul pe o anumita parte a corpului ajuta la eliminarea toxinelor chiar in timp ce dormim.

Cat de mult ne influenteaza pozitia de dormit? inafara de sanatatea fizica si cea mintala are de suferit de pe urma pozitie de pe parcursul noptii. Daca obisnuiesti sa dormi pe o parte incearca sa fie de fiecare data partea stanga, aceasta pare a fi cea mai sanatoasa pozitie din care iti poti ajuta corpul sa se curete de toxine in special pe parcursul noptii.

intre orele 2-4 dimineata celulele corpului au cea mai mare rata de regenerare, in plus specialistii sunt de parere ca aceasta pozitie ajuta si la detoxifierea creierului, mai mult decat in poztia de dormit pe burta sau pe spate.

sursa:adevarul.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: pozitia de somn care detoxifica ficatul