Ploaia scoate ce este mai rau din oameni

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, March 28, 2018 Under: Stiri din Sanatate

S-a observat, ca pe o astfel de vreme, oamenii au tendinte mai agresive si pornesc conflicte. Modul in care iti influenteaza vremea starea de spirit duce chiar mai departe de aici: la temperaturi extreme, prea rece sau prea cald, oamenii isi schimba personalitatea.

Poate ai observat si tu ca esti mai uracios si mai pus pe cearta intr-o zi friguroasa si esti mai vesel atunci cand este senin afara. Asteniile care apar odata cu schimbarea sezoanelor sunt reale si se aseamana cu depresiile. Persoanele sensibele sunt mai afectate de trecerea de la vara la toamna si de la iarna la primavara, cand simt pe pielea lor cum le influenteaza vremea starea de spirit.

Cei care sunt deprimati au observat ca vremea rece le-a accentuat starea de tristete si angoasa, pe cand zilele in care se simt normal sunt cele calduroase. Desigur, nici temperaturile caniculare nu fac bine psihicului nostru, caci durerile de cap suferite din cauza caldurii ne fac sa fim nervosi. Unii specialist spun chiar ca modul in care influenteaza vremea starea de spirit poate fi atat de puternic, incat se poate rasfrange si asupra fizicului – poti sa te imbolnavesti grav de la stres si suparare.

Cel mai bine ar fi sa nu lasi ca vremea sa iti afecteze starea de spirit si sa te bucuri de fiecare moment. Chiar daca vine toamna, cu zile ploioase si intunecate, poti sa faci lucrurile care iti plac, astfel incat sa te bucuri de viata. Iata cum sa te pregatesti pentru acest weekend: vremea ramane racoroasa, vor fi tendinte de innorare, cu vantul care va sufla slab. Temperaturile maxime vor fi in Banat: 24 de grade. Ne putem astepta si la ploi.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ploaie  rautate  oameni