Planta cea mai potrivita cand ai nevoie de un moment de relaxare sau te simti deprimat

Posted by Alin Marinescu on Thursday, June 21, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Ylang-ylang este o planta exotica, foarte aromata, cu beneficii extraordinare pentru sanatatea omului. Este foarte eficienta atunci cand ai nevoie sa te linistetsti putin, chiar si cand ai probleme cu insomnia. In aceste situatii este foarte eficient uleiul esential de ylang-ylang. Daca iti doresti sa scapi de stresul cotidian, sa alungi toate grijile si sa gasesti un tratament rapid pentru relaxare, planta ylang-ylang este ceea ce ai nevoie. Pregateste-ti cada cu spuma si adauga 3 picaturi de ulei esential de ylang-ylang. Dupa o baie de 20 de minute, te vei simti nemaipomenit, mai ales daca imediat dupa aceea te vei baga in pat si vei bea o cana cu ceai indulcit cu miere.

O candela de aromaterapie in care ai adaugat doua picaturi de aromaterapie te va binedispune rapid si te va face sa gandesti itr-un mod optimist. Ylang-ylangul este unul dintre cele mai vechi medicamente pentru tratarea depresiei, asa ca il poti utiliza cu incredere, fara niciun efect advers. Ylang-ylang este de asemenea cunoscut pentru faptul ca stimuleaza cresterea parului. Adauga 3 picaturi de ulei esential in sampon si maseaza scalpul mai mult decat de obicei. In acest fel, parul va creste mai rapid si chiar mai des. De asemenea, adauga doua picaturi de ulei esential in peria de par. Nu doar ca parul tau va avea un miros foarte placut, dar uleiul esential va reactiona ca un balsam natural.

Uleiul esential de ylang-ylang este un agent eficient in ceea ce priveste scaderea tensiunii arteriale. Uleiul vine ca o solutie salvatoare, mai ales pentru ca problema cresterii tensiunii arteriale este tot mai des intalnita, atat in randul tinerilor, cat si in cazul persoanelor inaintate in varsta.  Acest ulei natural calmeaza nervii, furia, starile de anxietate si indeparteaza insomniile. Adauga o picatura de ulei esential de ylang-ylang in candela de aromaterapie, cu aproximativ o ora inainte de ora de culcare. Aburii de ylang-ylang vor instala rapid starea de somnolenta.

Uleiul esential de ylang-ylang este un afrodisiac foarte puternic, de mare ajutor persoanelor care si-au pierdut libidoul. Ai grija insa sa nu adaugi mai mult de trei picaturi in candela de aromaterapie, cada sau lumanarea parfumata pentru ca mirosul puternic poate da dureri de cap.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: planta cea mai potrivita cand ai nevoie de un moment de relaxare sau te simti deprimat