Periuta de dinti pentru lenesi si pentru grabiti care spala singura dantura in doar 10 secunde

Posted by Alin Marinescu on Monday, December 18, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Periuta de dinti pentru lenesi

Pentru cei carora le este lene sa se spele pe dinti sau pentru care aceasta activitate este neplacuta, o companie a lansat un dispozitiv care curata dantura fara ca utilizatorul sa depuna vreun efort. Amabrush se tine in gura, iar mustiucul cu perii in forma de proteza curata dintii. Acesta este realizat dintr-un material antibacterian. Potrivit producatorului, o curatare completa se poate face in doar 10 secunde. Bateria Amabrush are autonomie de pana la 30 de zile si se incarca wireless. Dispozitivul costa 69 de lire pe Kickstarter.

Igiena orală corectă are drept efect o gură cu aspect sănătos şi fără mirosuri neplăcute.  Menţinerea unei bune igiene orale este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteţi face pentru dinţii şi gingiile dvs. Dinţii sănătoşi nu numai că arată bine, dar contribuie şi la o alimentaţie şi vorbire fără probleme. Buna igienă orală este importantă pentru starea generală de bine a organismului.

Îngrijirea preventivă zilnică, inclusiv periajul corect şi folosirea aţei dentare, contribuie la evitarea apariţiei problemelor şi ne scuteşte de multă suferinţă, griji şi cheltuieli, decât dacă ajungem să tratăm afecţiuni care au fost lăsate să evolueze.

Dacă aveţi dureri sau sângerări ale gingiilor în timpul periajului sau folosirii aţei dentare, sau dacă respiraţia cu miros neplăcut persistă mult timp, mergeţi la medicul dentist. Oricare dintre aceste semne poate indica o problemă mai gravă.

Medicul dentist sau igienistul dentar vă pot arăta care sunt tehnicile de menţinere a unei bune igiene orale şi vă pot indica locurile care necesită atenţie specială în timpul periajului şi folosirii aţei dentare.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: periuta de dinti pentru lenesi si pentru grabiti care spala singura dantura in doar 10 secunde