Pentru fumatori si fosti fumatori - aceasta bautura curata plamanii de toxine

Posted by Alin Marinescu on Saturday, September 24, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru fumatori

Multi fumatori inraiti care pur si simplu nu pot renunta la fumat, au ajuns sa dezvolte in timp boli precum bronsita, cancer de plamani, pneumonii si multe altele.
Cel mai bun lucru pe care fumatorii pot sa-l faca este sa se lase de fumat. Cu toate acestea, daca acestia nu sunt dispusi sa renunte la acest obicei nesanatos, pot macar sa incerce sa-si curete plamanii de depozitele de nicotina si de alte substante toxice care le invadeaza organismul in timpul fumatului. 

Sucul este compus din 3 componente principale:
-Turmeric, care are o abundenta de vitamine, minerale si acizi grasi omega 3. Acesta are efecte puternice antibacteriene, antivirale, si proprietati anti-cancer.
-Ceapa, care are proprietati puternice anti-cancer. Este, de asemenea, benefica pentru prevenirea diferitelor tipuri de boli respiratorii.
-Ghimbir, care are numeroase beneficii pentru sanatate, inclusiv capacitatea de a elimina cantitatile excesive de mucus depozitate in plamani.

Iata cum se pregateste sucul:

ingrediente:
-pulbere de turmeric - 2 linguri
-ceapa - 400 grame
-o radacina de ghimbir dimensiunea de degetului mare
-zahar - 400 grame ( miere sau sirop de artar)
-apa - 1 litru

Procedura de preparare:
Se toarna apa intr-un vas si apoi se adauga zaharul. Cand apa fierbe se taie ceapa in sferturi, se feliaza ghimbirul si se adauga in apa. Se lasa sa fiarba din nou inainte de a adauga turmeric.Apoi, se lasa amestecul sa fiarba la foc mic pana cand lichidul se reduce la jumatate. Se strecoara lichidul intr-un borcan de sticla si se lasa sa se raceasca. Se va pastra la frigider.

Utilizare:
Se iau 2 linguri de remediu pe stomacul gol dimineata si inca doua seara, inainte de culcare

sursa:houseofhealth.us

In : Stiri din Sanatate 


Tags: pentru fumatori si fosti fumatori - aceasta bautura curata plamanii de toxine