Napraznicul poate trata cancerul

Posted by Alin Marinescu on Friday, February 2, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Napraznicul

Administrarea Napraznicului activeaza sistemul imunitar, care este o "armata" de celule si de anticorpi ce distrug celulele canceroase. Fiecare om sanatos are, in fiecare moment, in organism, intre 200 si 1000 de celule canceroase, care insa nu pot prolifera peste anumite limite, datorita acestei actiuni a sistemului imunitar. Astfel se explica, in parte, actiunea de pre­venire a cancerului, exercitata de Napraznic, prin faptul ca anumite principii active pe care le contine stimuleaza imunitatea. Pe de alta parte, substantele care dau mirosul neplacut Napraznicului (numite ter­pene) sunt tocmai cele care au actiune antitumorala directa. Cele mai valoroase relatari despre efectul Na­praznicului in cancer, apartinand spaniolului Ferran­diz, vorbesc de administrarea acestei plante impreuna cu galbenusul de ou, care este foarte bogat in seleniu. De aceea, formula folosita tot mai mult in prezent impotriva cancerului este asocierea Napraznicului cu seleniu concentrat, obtinut din surse 100% ve­getale.

* Cancer pulmonar, mamar, uterin - iata unul din cazurile pe care Ferrandiz le-a con­semnat intr-o revista de specialitate medicala: "Anna Cruz Caridade avea un cancer de plaman neoperabil, cu ramuri intinzandu-se catre gat si brate. Ea a auzit de virtutile vindecatoare ale Napraznicului si l-a incercat. Foarte curand, in mai putin de trei luni, a avut loc o imbunatatire a sanatatii, si dupa un an si jumatate, ea era complet vindecata. Ceva mai tarziu, i-au aparut noduli la sani, pe coaste si pe umeri, iar medicii au sfatuit-o sa urmeze o serie de tratamente de radioterapie, dar ea, increzatoare, a incercat aceeasi planta. Treptat, nodulii au inceput sa se retraga si sa scada in dimensiuni, pana cand au disparut total."

In Spania si Portugalia, zone in care Napraz­nicul este foarte popular, s-au inregistrat nu­meroase cazuri de cancer vindecate cu aceasta planta. In mod traditional, se administreaza dimineata o lingurita cu varf de pulbere de Na­praznic, amestecata cu un galbenus de ou crud, iar pe parcursul zilei, se ia de inca trei ori cate o lingurita de pulbere de Napraznic, pe stomacul gol. Tratamentul se asociaza cu un regim vege­tarian cu foarte multe cruditati si dureaza mini­mum un an.

* Cancer intestinal - se administreaza infuzia combinata, cate un litru pe zi, bauta in mai multe reprize. Tratamentul dureaza 10-12 saptamani, urmate de 2-3 saptamani de pauza, dupa care se poate relua. O fitoterapeuta din Australia, Isabell Shipard, a consemnat numeroase cazuri de cancer intestinal, unele foarte avansate, intrate in remisie, dupa aproximativ un an de tratament facut cu Napraznic, sub forma de infuzie. Acest tratament este un excelent ajutor si contra cancerului vezicii uri­nare si a cancerului de pros­tata.

* Cancerul bucal, larin­gian - se tin cure de trei luni, timp in care se administreaza cate opt capsule cu Napraznic si seleniu pe zi, dupa care se face o pauza de trei-patru saptamani, apoi tratamentul se reia. Supli­mentar, se face o gargara (cu o durata de minimum 5 minute) cu infuzie combinata de Napraznic, de doua-trei ori pe zi.
 
* Cancerul de piele (carcinom bazo- si spi­nocelular, melanom malign) - se aplica ace­lasi tratament intern, cu capsule cu Napraznic si seleniu, ca in cazul cancerului bucal. In plus, se pre­para o cataplasma din 3-5 linguri de pulbere de Napraznic, amestecate cu apa calduta, pana se formeaza o pasta, care se intinde pe un tifon subtire pe locul afectat. Se lasa vreme de 2 ore, apoi locul tratat se tine descoperit, vreme de alte 30 de minute. In timpul sezonului, cand se gaseste Napraznic proaspat, cataplasma se prepara din tulpinile crude, tocate bine si intinse direct pe zona afectata.

* Fibrom uterin, chisturi ovariene, tumori benigne in general - cercetari de laborator au pus in evidenta faptul ca Napraznicul contine germaniu, un oligoelement cu efect de stimulare a oxigenarii celulare, deosebit de puternic. Or, se pare ca aceasta intensificare a oxigenarii celulare este cheia vinde­carii tumorilor, atat maligne, cat si benigne. Se fac cure indelungate (minimum 3 luni) cu Napraznic, aso­ciat cu seleniul natural, administrat sub forma de capsule - cate 6 pe zi.

sursa: formula-as.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: napraznicul poate trata cancerul