Motivele pentru care viata dezordonata poate fi buna pentru o femeie

Posted by Alin Marinescu on Friday, March 2, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Iata care sunt motivele pentru care viata dezordonata poate fi buna pentru tine! De ce nu ar trebui sa eviti viata dezordonata?

1. Perfectiunea este un mit

Ai auzit de nenumarate ori ca nimeni nu este perfect. Dar uneori, cand te uiti din exterior la vietile altor oameni, te gandesti ca unii au o viata perfecta. Insa adu-ti aminte ca perfectiunea nu exista. Cu cat incerci mai mult sa incluzi perfectiunea in viata ta - stilul perfect, jobul perfect, casa perfecta - cu atat mai multa dezamagire vei include in viata ta. In loc sa iti compari obiectivele tale cu un ideal perfect, compara-ti obiectivele cu persoana ta. Daca vrei sa te simti mai bine cu propriul stil vestimentar, nu lasa revistele sa iti spuna cu ce sa te imbraci. Gandeste-te in ce te simti cel mai bine si poarta acel articol vestimentar mai des. Daca vrei sa simti ca ai slujba perfecta, analizeaza ce nu ti-a placut la ultimele joburi si care sunt adevaratele tale pasiuni, dupa care poti cauta ceva care sa te satisfaca. Gandeste-te cum poti deveni cea mai buna varianta a ta si nu o copie a altcuiva.
 
2.  Accepta-ti defectele

Inainte de a incepe sa-ti bifezi obiectivele, primul pas spre imbunatatire este reprezentat de imbunatatirea discursului cu sine. Oricat de mult ne dorim sa reusim, vocea din capul nostru are unele indoieli cateodata, facandu-ne sa renuntam inainte de a incerca ceva nou. In momentul in care observi ca te invinuiesti de ceva, opreste-te. Fa-ti obiceiul de a evita comentariile negative, lasand mai mult loc vietii fara prejudecati. In loc de a te invinui pentru experientele trecute, da-ti seama ca acelea au fost alegerile si deciziile tale care nu au avut finalul pe care ti l-ai dorit. 

3. Impartaseste-ti povestea

Fiecare persoana are o poveste. Nu trebuie sa fii o persoana perfecta sau o celebritate pentru a avea un impact asupra altora cu experientele tale. Daca nu renunti la toate lucrurile negative din viata, acestea te vor trage in jos. Si da-le si prietenilor tai ocazia de a-ti povesti prin ce trec ei. Astfel, vei observa ca nu doar tu ai greutati in viata.

sursa: eva.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: motivele pentru care viata dezordonata poate fi buna pentru o femeie