Motive pentru care ar trebui sa porti ruj rosu toata ziua

Posted by Alin Marinescu on Thursday, September 21, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ruj rosu

Secretul reusitei in viata a fost descoperit: rujul rosu! 

Conform unui studiu condus de Aliza Licht pe Instagram, la care au participat peste 15.000 de femei, aceasta nuanta de ruj este mult mai importanta decat ai crede. Peste 90% din femeile chestionate considera ca purtarea rujului rosu la locul de munca este perfect normala, iar peste 78% din exponentele sexului frumos considera ca sunt mult mai increzatoare in propriile forte atunci cand folosesc rujul rosu, conform nypost.com.

Oamenii de stiinta ne dau si mai multe motive pentru a purta aceasta culoare vibranta in fiecare zi. Mai multe studii au aratat ca efectele acestui rujului rosu sunt cu adevarat spectaculoase. intreaga noastra infatisare este schimbata si putem obtine ceea ce ne dorim mult mai usor cu ajutorul nuantei pasiunii.

Iata de ce ar trebui sa porti rujul rosu in orice moment al zilei!

Vei parea mult mai tanara
Un studiu condus de specialistii de la Colegiul Gettysburg din Pennsylvania a aratat ca trasaturile fetei, precum buzele si sprancenele, devin mult mai sterse pe masura ce imbatranesti. Atunci cand esti tanara, buzele sunt mai rosii decat pielea. Purtand un ruj rosu, poti anula efectul imbatranirii prin crearea unui contrast puternic.

Vei primi bacsisuri mai mari
Daca esti ospatarita sau chelnerita, purtand ruj rosu, iti maresti probabilitatea de a primi bacsis mai mare de la barbati, conform nytimes.com. Profesorii de psihologie de la Universitatea din Bretania de Sud, Franta, au ajuns la cateva rezultate pe care le putem anticipa. Se pare ca acest truc functioneaza doar cu rujul rosu, deoarece barbatii sunt in mod subconstient atrasi de aceasta nuanta.

Iti vei face mai multe poze
Cu cat mai des folosesti aceasta nuanta pasionala, cu atat mai multe poze iti vei face. increderea de sine va creste foarte mult, conform instyle.com. Specialistii de la Harvard si editorii de la CoverGirl au facut echipa, iar supravegherea a 1000 de femei a aratat ca cele care poarta ruj rosu posteaza de doua ori mai multe poze pe retelele de socializare fata de cele care prefera alte nuante. De asemenea, studiul a mai aratat ca cele care poarta ruj rosu de patru sau de mai multe ori pe saptamana au un nivel de incredere in propriile forte mult mai mare decat restul femeilor.

Iti poate imbunatati competentele
Se pare ca femeile care poarta un astfel de ruj sunt considerate mult mai competente si placute la locul de munca. Daca vrei sa creezi o imagine puternica despre tine la locul de munca, atunci foloseste rujul rosu pentru a te impune in fata celorlalti colegi.
Oricare ar fi culoarea ta preferata de ruj, adauga din cand in cand aceasta nuanta focoasa in rutina ta zilnica si vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara!

In : Stiri din Sanatate 


Tags: motive pentru care ar trebui sa porti ruj rosu toata ziua