Mamaliga reduce riscul de cancer

Posted by Alin Marinescu on Friday, February 9, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru mamaliga

Mamaliga reduce riscul de cancer. Mamaliga este bogata in minerale, vitamine si nutrienti de care corpul are nevoie pentru a functiona normal. Este bogata in grasimi sanatoase ce ajuta la buna functionare a intestinelor. intrucat imbunatateste digestia, mamaliga este chiar indicata in curele de slabit.

Mamaliga reduce riscul de cancer. Porumbul este principalul motiv pentru care mamaliga este considerata a fi atat de sanatoasa. La fel ca si orezul si graul, porumbul ofera corpului energia necesara bunei functionarii si abunda in nutrienti cum ar fi folatii, vitamina B6, vitamina C si vitamia E, tiamina, riboflavina si niacina.

Mamaliga reduce riscul de cancer. In plus, porumbul asigura o concentratie mai ridicata de fosfor, magneziu, zinc, potasiu, cupru, seleniu si mangan. Mamaliga nu are deloc multe calorii, este recomandata in diete si pentru bebelusi si copiii mici. Copiii adora mamaliga, mai ales daca este combinata cu iaurt sau legume si ii ajuta sa aiba si o imunitate mai puternica.

Mamaliga reduce riscul de cancer. Un alt beneficiu al mamaligii este ca reduce riscul de cancer, lucru ce a fost demonstrat printr-un studiu facut de oamenii de stiinta americani. in special, mamaliga reduce riscul de cancer la colon si reduce riscul de formare a hemoroizilor.

Mamaliga reduce riscul de cancer. Mamaliga prezinta un efect anti-oxidant asupra corpului si reduce nivelul de colesterol rau gratie continutului de grasimi sanatoase, fibre si carbohidrati. Consumul de mamaliga are un efect pozitiv si asupra inimii si circulatiei sangelui.

 La baza acestei rețete stă mălaiul, care se fierbe în apă, în proporție de 1 la 4, sau dacă doriți o mămăligă mai moale chiar de 1 la 2. Dar, dacă nu vreți să vă bateâi capul cu atâtea calcule, rețineți că în momentul în care alegeți să faceți mămăliga cu 1 cană de mălai, este recomandat să puneți 3-4 căni de apă.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: mamaliga reduce riscul de cancer