Lucruri simple care pot imbunatati starea de spirit

Posted by Alin Marinescu on Friday, May 4, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Exista momente in care esti foarte fericita si in jurul tau este prezenta o aura pozitiva. in schimb, sunt si zile in care te simti foarte obosita si stresata, momente in care nu iti doresti nimic altceva decat sa te bagi in pat si sa dormi, sa dormi cat mai mult. Dar, starea aceasta poate deveni o rutina si apoi se poate transforma intr-un ciclu vicios, din care este greu sa iesi. Pentru a preveni diverse probleme, iata care sunt lucrurile care te ajuta sa revii la viata cu o viziune pozitiva.

Fa-ti un dus
Putina muzica relaxanta, apa calda spre fierbinte cu multa spuma, o lumina slaba,  pot avea un impact instantaneu asupra starii de spirit. Apa calda si sentimentul de curat, proaspat, imbunatatesc nivelul de energie si te ajuta sa te relaxezi si sa te simti mult mai bine. 

Prepara-ti felul de mancare preferat
Prepara-ti felul de mancare care iti place cel mai mult. Facand ceva pentru tine, si numai pentru tine, iti permite sa te simti rasfatata. si mancarea preferata nu numai ca iti va face doar burtica fericita, ci te va face sa te simti mult mai bine si mai energizata.

Uita-te la filmul preferat
Filmul tau preferat este cel care iti pune aproape instantaneu un zambet pe fata si pe inima. Nu ezita niciodata sa te uiti la produsul cinematografic de care te-ai indragostit si care-ti face placere sa-l revizionezi de mii de ori.

Deschide o carte si citeste-o
Renunta la retelele sociale, telefon si laptop. Alege ca in timpul pe care-l petreceai de obicei dand scroll pe Facebook sau Instagram sa pui mana pe o carte si sa incepi sa o citesti. Prepara-ti o ceasca de ceai si citeste ceva care sa te inspire.

Ridica-te din pat
Lenevitul in pat nu te ajuta in niciun fel. Nu iti imbunatateste starea de spirit si nici nu te face mai fericita. Asadar, ridica-te, intinde patul si strange de prin casa. Curatenia si ordinea din casa, chiar daca este in interiorul celor patru pereti, iti da un sentiment ca ai facut ceva si ca devii mai puternica din punct de vedere fizic si emotional! Iar sentimentul de realizare si de schimbare este o buna pauza in rutina zilnica. Iesi apoi la o plimbare prin parc.

sursa: clickpentrufemei.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: lucruri simple care pot imbunatati starea de spirit