Licoarea ideala pentru slabit si celulita

Posted by Alin Marinescu on Thursday, July 28, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ananas cu lamaie

Un suc din urmatoarele ingrediente este iedeal pentru reducerea tesutului adipos si pentru a elimina celulita. Aveti nevoie de:

2 cani cu bucati de ananas
2 lamai
1 radacina de ghimbir (2-3 centimetri)
3 cani cu apa

Cand vrei sa tii cura cu ananas pentru celulita fa un suc din aceste ingrediente. Curata si razuieste ghimbirul. Apoi pune-l in blender impreuna cu ananasul si sucul de lamaie si amesteca-le bine! Amesteca acest suc cu apa. Omogenizeaza sucul!

Bea acest suc pe durata zilei, oricand iti este sete. Cu cat il bei mai mult timp, cu atat rezultatele vor fi mai bune!

Lamaia e cea mai buna sursa de vitamina C, care actioneaza asupra celulitei, previne retentia de apa si indeparteaza toxinele din organism. In plus, are antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi, si ei o cauza a aparitiei de celulita. Ghimbirul accelereaza metabolismul si activeaza niste enzime care topesc grasimea corporala. Daca amesteci lamaia si ghimbirul cu ananas, o sa scapi mai usor si mai rapid de celulita!

De asemenea, poti sa mananci o jumatate de cana de cuburi de ananas de trei ori pe zi si e posibil sa observi ca celulita se reduce in doua saptamani.

Atentie, insa! Daca suferi de ulcer sau gastrita, cere sfatul unui medic inainte de a tine cura cu ananas pentru celulita!

sursa: andreearaicu.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: licoarea ideala pentru slabit si celulita