Leacuri pentru frumusete pe baza de sare

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, July 19, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Leacuri pentru frumusete pe baza de sare

Sarea e un ingredient pretuit. Insa, folosirea ei fara precautii este o greseala medicala. Ratia de sare suficienta pe zi pentru o persoana de varsta adulta nu trebuie sa depaseasca o jumatate lingurita, adica 2-3 grame.

Sarea este foarte utila si cand vine vorba despre sanantate:

Se umezeste parul cu apa calda, apoi se freaca pielea capului cu o lingura rasa de sare mare. Se lasa 10-15 minute, apoi se spala bine capul cu apa calda. Astfel, se intaresc radacinile. Cu o lingurita de sare usor umeda se freaca mainile. Dupa 10 minute se spala sarea cu apa rece, fara sapun.

Procedura albeste mainile, inlatura umflaturile si face degetele mai flexibile si elastice. Se taie marunt 50 g frunze de patrunjel si se amesteca apoi cu o lingurita de sare fina. Din acest amestec se face o masca pentru ten. Se lasa 20 de minute, apoi se indeparteaza spaland cu apa calda, fara sapun. Masca este recomandata pentru ten gras si normal.

Amestecul se poate congela si se poate folosi pe timp de iarna pentru a frictiona obrazul cu cubuletele de patrunjel si sare. Albeste pielea, o hidrateaza si tonifica, furnizandu-i si principiile nutritive necesare.

Efect tonifiant garantat. Se amesteca 150-200 g frisca neindulcita cu doua linguri de sare. Se maseaza fata. Inlatura ridurile, petele de pigmentare. Se maseaza si pielea corpului pentru a-i reda elasticitatea.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: leacuri pentru frumusete pe baza de sare