La ce ajuta sa faci gargara cu ulei de cocos

Posted by Alin Marinescu on Sunday, May 6, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Sanatatea dentara este foarte importanta, caci o dantura frumoasa si stralucitoare este cartea de vizita a fiecarei persoane. Iata ce se intampla daca faci gargara cu ulei de cocos. Periajul dintilor nu este suficient, iar un ingredient popular pe care se poate sa il ai in casa te va face sa ai o gura sanatoasa. Proprietatile sale antiseptice si antibacteriene asigura o gura mai sanatoasa, inca de la prima utilizare. Iti poti imbunatati igiena orala doar folosind de cateva ori pe saptamana ulei de cocos. In afara faptului ca te va scapa de tartru, uleiul de cocos albeste si dintii. Pentru gingii dureroase, se freaca zona cu putin ulei de cocos, iar zona se va calma rapid. Macar o data pe saptamana, se recomanda folosirea uleiului de cocos si pentru albirea dintilor.

Dimineata, se spun cinci lingurite de ulei de cocos si se amesteca intr-o ceasca. Se face gargara cu ulei de cocos, apoi se scuipa. Nu inghite uleiul cu care se face gargara, caci este daunator pentru organism, din cauza bacteriilor. Se clateste apoi gura cu apa calduta. Daca nu ai la tine pasta de dinti si periuta, dupa fiecare consum de cafea si de mancare, poti repeta procesul.

 Repeta procedeul de cate ori simti nevoia
Poti pastra in geanta, intr-un borcanel de sticla ulei de cocos si sa il folosesti la nevoie. In sezonul rece, poti folosi ulei de cocos pentru a-ti hidrata mainile si buzele. In contactul cu pielea, se topeste foarte usor si este usor de intins. Uleiul de cocos se gaseste la orice magazin de tip Plafar, dar si in hypermarket. Uleiul de cocos este unul dintre ingredientele preferate ale vedetelor de la Hollywood. Insa nu este folosit numai in bucatarie, ci si in scopul ingrijirii personale. Miranda Kerr il foloseste pentru a-si hidrata tenul, ori de cate ori simte ca are tenul uscat. Alte vedete fac masti de par si il aplica pe tot corpul. Acesta este excelent si pentru a hidrata corpul, pentru a hidrata fata si pentru mastile naturale de par. De asemenea, poate fi folosit in locul spumei de ras, caci hidrateaza pielea si impiedica iritatiile.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: la ce ajuta sa faci gargara cu ulei de cocos