Ingrediente naturale care te ajuta sa improspatezi aerul din baie si sa-l mentii pe o perioada lunga

Posted by Alin Marinescu on Sunday, January 10, 2016 Under: Stiri din Sanatate

Imagini pentru Ingrediente naturale care te ajuta sa improspatezi aerul din baie si sa-l mentii pe o perioada lunga

Mirosul neplacut si aerul inchis din baie poate lasa impresia unei spatiu care nu este curat si igienizat. De multe ori, vinovate de mirosul care te face sa strambi din nas sunt scurgerile. Cu timpul, pe tevi se depune un strat considerabil de murdarie, care favorizeaza mirosul neplacut. Dupa ce speli bine chiuveta si cada, aerul este placut, insa in cateva ore mirosul urat revine.

Pentru curatarea scurgerilor este foarte eficienta combinatia bicarbonatul de sodiu-otet. Toarna o ceasca de bicarbonat pe scurgere, apoi stinge-l cu otel. Spuma ce rezulta va curata bine teava. Acest procedeu trebuie repetat la fiecare 3-4 saptamani.

Apoi treci la operatiunea de parfumare a aerului. Pentru aceasta va trebui sa it creezi un aromatizator care sa-ti asigure prospetime indelungata. Este foarte simplu. Ai nevoie de un sul de hartie igienica si de o sticluta cu ulei esential in aroma dorita. Toarna cateva picaturi de ulei in interiorul ruloului de hartie, si aromatizatorul este gata. Faceti asta ori de cate ori simtiti ca aerul nu mai este parfumat.

sursa: sanatate.bzi.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ingrediente naturale care te ajuta sa improspatezi aerul din baie si sa-l mentii pe o perioada lunga