Ingrediente naturale care reduc transpiratia

Posted by admin. on Tuesday, July 28, 2015 Under: Stiri din Sanatate


Transpirația este un proces normal, care are loc în corpul nostru atunci când suntem expuși la căldură ori când suntem implicați în activitate fizică. Vezi cum poți reduce cantitatea de transpirație cu ajutorul ingredientelor naturale.

Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu are numeroase întrebuințări, iar reducerea transpirației este unul dintre ele, potrivit healthyfoodstar.com. Înmoaie degetele în apă, apoi în bicarbonat de sodiu și aplică pasta obținută subraț, masând pielea. Lasă să se usuce, apoi șterge zona cu un șervețel umed.

Ceai negru

Ceaiul negru are o cantitate mare de tanin, un acid care acționează ca un antiperspirant, deoarece influențează activitatea glandelor sudoripare, reducând transpirația. Fierbe jumătate de cană de apă, pune un pliculeț de ceai negru, apoi aplică-l subraț.

Oțet de mere

Înmoaie o cârpă curată în oteț de mere și șterge-te subraț. Fă asta o dată pe zi și vei observa cum cantitatea de transpirație se va reduce considerabil. Oțetul de mere omoară bacteriile și este un antiperspirant natural.

Lămâi

Acidul citric elimină bacteriile, însă după ce ai aplicat lămâie subraț trebuie să reduci expunerea la soare. Pur și simplu taie lămâia în două și masează zona subrațului. Lasă să acționeze 15-20 de minute, apoi spală-te cu apă rece.

sursa: unica.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: transpiratie  remedii naturiste transpiratie  reducere transpiratie