In cat timp apar efectele exercitiilor fizice

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, August 1, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru exercitii fizice

Cat dureaza sa vezi rezultatele exercitiilor fizice? Probabil toti ne-am intrebat asta inca din prima zi de mers la sala. Ei bine, acum o sa afli in cat timp iti definesti muschii si te tonifiezi. Iata ce spun cei de la Elite Daily.

Daca ai stabilit vreodata obiective in momentul in care incepeai un nou program de antrenament, probabil ca te-ai intrebat cat dureaza sa vezi rezultatele exercitiilor fizice.

Poate cauti un raspuns specific. Cat dureaza sa vezi rezultatele exercitiilor fizice in zona bratelor? Cat de repede se tonifiaza abdomenul?

Dar poate ca, de asemenea, cauti ceva punctual, poate esti curioasa in cat timp corpul tau va fi gata sa-l arati pe plaja sau in cat timp slabesti inainte de nunta.

Oricare ar fi motivatia care sta in spatele "descinderilor" tale la sala, va dura cu siguranta ceva timp pana o sa observi modificari semnificative. Bineinteles, dorinta de a vedea acele schimbari pozitive trebuie sa fie acolo, mereu prezenta. Mintea cucereste corpul! Astfel, indiferent cat esti de obosita, nu rata un antrenament. Dar iata cat dureaza sa vezi rezultate la sport:

Cat dureaza sa vezi rezultatele exercitiilor fizice in forta musculara: schimbari in opt saptamani

Desigur, acesta nu este un numar care se va aplica tuturor, dar este o regula pentru majoritatea.

Pentru a te asigura ca esti pe drumul cel bun cu obiectivele tale, asigura-te ca dezvolti obiceiuri consistente cu care corpul tau s eva obisnui si de pe urma carora vei beneficia. Nu rata stretching-ul inainte si dupa un antrenament, consumul de alimente sanatoase si o dieta echilibrata si odihna, atunci cand simti nevoia.

De asemenea, este crucial sa iti amintesti importanta efectuarii corecte a exercitiilor, mai ales atunci cand vine vorba de forta si exercitii cu greutati. Sigur, conteaza cat dureaza sa vezi rezultatele exercitiilor fizice, dar conteaza si sa stii ca esti pe drumul cel bun, ca stii cum sa efectuezi o gama de miscari si ca nu te vei accidenta!

Daca esti un alergator care cauta sa isi mareasca rezistenta, timpul va varia de la om la om. Esential este sa cresti treptat distantele sau sa maresti gradual viteza cu care alergi.

Asigura-te ca incluzi in antrenamentul tau si intinderile si incalzirea, deoarece ambele vor ajuta sa relaxezi articulatiile si tendoanele, deci vei avea mai putine dureri si riscul accidnetarilor va scadea.

Stiu ca vrei sa stii cat dureaza sa vezi rezultatele exercitiilor fizice, dar mai important este sa alergi mai repede si mai mult in timp. Este esential sa fii consecventa in rutina ta, mai degraba decat sa fortezi in ideea ca iti vei sculpta corpul mai repede.

In ceea ce priveste beneficiile emotionale, vestea buna este ca poti obtine rapid rezultate

Schimbarile auduse de sport pot fi instantanee la nivel emotional; deci, daca te intrebi cat dureaza sa vezi rezultatele exercitiilor fizice, iata ca la nivel psihologic si spiritual, ele apar imediat!

Potrivit Asociatiei Americane de Anxietate si Depresie, doar cinci minute de exercitii pot stimula un efect anti-anxietate care poate dura pana la cateva ore. Si exista chiar studii care arata ca o plimbare rapida de 10 minute este la fel de buna pentru detensionare ca 45 de minute de cardio.

In plus, iata un bun sfat: asigura-te ca vei schimba modelele de antrenament dupa aproximativ sase pana la 12 saptamani de exercitii, asa incat corpul sa nu intre in rutina si sa lucrezi alte si alte zone musculare.

Oricare ar fi obiectivele tale de fitness, cu putina consistenta si creativitate, vei vedea cu siguranta rezultatele dorite si meritatate, asa ca mai bine nu te intreba cat dureaza sa vezi rezultatele exercitiilor fizice, ci bucura-te de ele cand vor aparea!

In : Stiri din Sanatate 


Tags: in cat timp apar efectele exercitiilor fizice