Impachetari anticelulitice care se pot face acasa

Posted by Alin Marinescu on Friday, December 8, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Impachetari anticelulitice

Exista mai multe modalitati de combatere a celulitei, iar una dintre cele mai eficiente este impachetarea. Datorita impachetarii se intensifica microcirculatia sangelui.

Celulita reprezinta acumularea de tesut adipos (grasime) subcutanat la nivelul coapselor, soldurilor si feselor. Aceasta conditie este prezenta la majoritatea femeilor. Desi nu esta o conditie medicala serioasa, celulita poate fi inestetica si poate deranja femeia cand poarta pantaloni scurti sau costum de baie. Celulita apare ca o piele cu gropite. Deseori este descrisa "coaja de portocala". Celulita variaza in severitate. Cazurile usoare pot fi observate doar cand pielea este ciupita - gropitele apar cand pielea este prinsa intre degete. In cazurile mai severe pielea arata denivelata, cu "varfuri si vai". Celulita se intalneste mai frecvent in jurul soldurilor si al feselor, dar poate fi gasita si la nivelul sanilor, abdomenului inferior si partea superioara a bratelor. Deci, ce se poate face?

Impachetare cu otet de mere

Diluati otetul de mere cu apa intr-un raport de 1:1 si cu solutia obtinuta umeziti pielea. impachetati apoi cu folie alimentara.

Impachetare cu ciocolata

Topiti 2 tablete de ciocolata neagra la bain-marie. Compozitia topita aplicati-o pe piele si impachetati cu folie. Ciocolata tonifica si strange foarte bine pielea, stimuleaza sinteza de colagen si elastina. Dupa efectuarea regulata a impachetarii cu ciocolata, efectul de lifting este garantat!

Impachetare cu ghimbir

Amestecati ghimbir macinat cu ulei de masline si aplicati amestecul obtinut pe piele. Puteti folosi radacina proaspata de ghimbir, trebuie doar sa o radeti marunt. Datorita efectului de incalzire a ghimbirului, grasimile ard mult mai repede.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: impachetari anticelulitice care se pot face acasa