Ierburi care stimulează eliminarea grăsimii de pe abdomen

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, February 1, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru armurariul

Când vrei să slăbești, cel mai greu este să obții o talie subțire, prin topirea grăsimilor acumulate în regiunea abdomenului inferior. Cu ajutorul unor ierburi care accelerează metabolismul și procesul de eliminare a toxinelor, îți vei atinge acest deziderat.

Ginsengul și armurariul
Sunt cunoscute pentru faptul că stimulează metabolismul. Dintre ele, armurariul detoxifică ficatul și susține eliminarea toxinelor.

Oregano
Asemenea armurariului, oregano stimulează corpul să elimine toxinele și, în plus, sporește nivelul de serotonină, așa-numitul hormon al fericirii, ceea ce îți aduce o stare de bine de care ai nevoie pe parcursul unei diete de slăbit.

Menta
Pentru a elimina stresul, mai ales cel creat de privarea de a mânca anumite alimente, bea ceai de mentă sau adaugă mentă proaspătă în salate, de fiecare dată când ai ocazia. Un alt efect al consumului de mentă este acela de reglare a nivelului de estrogen, hormone care poate duce la acumularea de grăsimi în regiunea abdomenului.

Salvia
Ceaiul de salvie este util pentru normalizarea nivelului de cortizon, hormon răspunzător de îngrășare, mai ales în zona taliei.

Păpădia
Elimină toxinele, reglează zahărul din sânge, reduce inflamațiile și alcalinizează corpul. Alături de aceste efecte, păpădia previne balonarea și crește absorbția de vitamine ca A, C și E, precum și a mineralelor fier și potasiu.

Sursa:   www.clicksanatate.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ierburi care stimulează eliminarea grăsimii de pe abdomen