Greseli care te imbatranesc foarte repede

Posted by Alin Marinescu on Sunday, December 3, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru imbatranire

Stiai de aceste greseli care te imbatranesc? Scopul unui regim strict de ingrijire a fetei este sa iti intretina pielea, sa ii ofere stralucire si sa o energizeze. Pentru asta probabil deja folosesti o crema de fata, insa ea de foarte multe ori nu este suficienta. In timp ce tu crezi ca iti ingrijesti tenul in mod corect, faci multe alte greseli care te imbratranesc foarte devreme.

Iata cele mai importanta 5 greseli care te imbatranesc:

Nu aplici o crema cu protectie solara. S-ar putea sa te mire, dar protectia solara nu trebuie sa lipseasca din regimul tau de ingrijire nici macar iarna. De fapt, niciun anotimp nu trebuie sa treaca fara sa fi utilizat produse care blocheaza razele ultraviolete. Aceste raze afecteaza structura fragila a tenului si il imbatranesc prematur. Un astfel de produs te protejeaza de radicalii liberi.
Nu porti ochelari de soare. Ochelarii de soare sunt foarte importanti, nu doar pentru ca iti protejeaza ochii. Datorita lor nu vei mai avea tendinta sa te incrunti atunci cand razele soarelui sunt prea puternice. Astfel eviti aparitia ridurilor de pe frunte si din jurul ochilor.
Machiajul este rutina ta de baza. In timp ce fondul de ten, pudra si fardurile iti sunt de mare ajutor atunci cand vrei sa arati impecabil la birou, cremele si produsele de ingrijire a pielii te protejeaza de toate efectele nocive ale acestora. De aceea ingrijirea tenului ar trebui sa fie prioritara, nu machiajul.
Dormi pe fata de perna gresita. Cel mai indicat este sa ai o fata de perna dintr-un material fin, care permite alunecarea. In caz contrar, atat tenul cat si parul tau vor avea de suferit. Alege satinul sau mateasea.
Dormi in pozitia gresita. Dormitul pe burta sau pe o parte creste sansele aparitiei ridurilor. Cel mai bine te protejezi de semnele imbatranirii dormind pe spate. Aceasta este pozitia ideala din toate punctele de vedere.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: greseli care te imbatranesc foarte repede