Ganoderma incetineste procesul de reducere a acetilcolinei din creier

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, August 8, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Cum se previn bolile simple sau maladiile secolului? Apeland din ce in ce mai des la farmacia Domnului, deschisa in orice anotimp, unde totul este gratis. in afara de plantele cu care oamenii sunt familiarizati de secole, mai exista o ciuperca de-a dreptul miraculoasa, originara din China si Japonia, care si-a castigat pe drept cuvant titulatura de elixir magic: Ganoderma Lucidum.

De ce este Ganoderma atat de cautata in ultima perioada? in primul rand, pentru ca are in compozitie polizaharide, adenozine si triterpenoide, dar si germaniu organic, ceea ce o face sa fie un foarte puternic imunostimulent. Mai mult, Ganoderma are un rol esential in functionarea la capacitate maxima a organismului, deoarece reface functiile ficatului, ale pancreasului si ale glandelor renale, previne senilitatea si bolile asociate batranetii si lupta impotriva cancerului, reusind pana acum sa opreasca metastazele si sa sporeasca eficienta medicamentelor anticanceroase. si virtutile sale nu se opresc aici. Ganoderma vindeca complet durerile de cap si de umeri cauzate de hipertensiune, previne infarctul si anghina pectorala si reduce totodata si presiunea sistolica si diastolica. Tocmai de aceea este recomandata cu succes de specialistii in fitoterapie cardiacilor. Cu ajutorul plantei, ulcerul sau gastrita devin doar o simpla amintire, iar pacientii slabiti sau cei fara pofta de mancare simt doar dupa putin timp de tratament imbunatatiri semnificative. Tot Ganoderma este si cea care trateaza reuma- tismul, bolile renale, diabetul si bolile de piele, dar si durerile asociate menopauzei.

Una dintre cele mai importante calitati ale Ganodermei este aceea ca ajuta corpul sa piarda in greutate, arde depozitele de grasimi si este un stimulent natural al metabolismului. Datorita antioxidantilor continuti, planta protejeaza pielea de efectele daunatoare ale radicalilor liberi care cauzeaza aparitia ridurilor. Ganoderma tine situatia sub control si in ceea ce priveste mentinerea densitatii osoase, imbunatatind functionarea sistemului osos si, totodata, previne obezitatea. Cand zaharul din sange tinde sa creasca odata cu inaintarea in varsta, Ganoderma face adevarate minuni. Persoanele care consuma frecvent aceasta ciuperca este foarte putin probabil sa se imbolnaveasca de Parkinson, deoarece ea ajuta la prevenirea distrugerii celulelor creierului. Chiar daca teoretic nu se cunoaste pana in prezent nici un tratament care sa vindece cumplita boala Alzheimer, Ganoderma reuseste cu succes sa incetineasca procesul de reducere a acetilcolinei din creier, care este cauza aparitiei acestei maladii. Prin efectul incredibil al compusilor sai, planta stopeaza dependetele nocive pentru organism si distruge bacteriile care cauzeaza toxiinfectiile alimentare.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ganoderma incetineste procesul de reducere a acetilcolinei din creier