Fructul cu 5 gusturi - excelent in protectia hepatica

Posted by Alin Marinescu on Thursday, July 20, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Schizandra

Recunoscuta de peste 2.000 de ani in China pentru proprietatile sale terapeutice extraordinare, Schizandra este o planta medicinala unica. Prin faptul ca fructele sale combina toate cele cinci gusturi (dulce, sarat, acru, amar si iute), in China Antica se considera ca Schizandra inmagazineaza energia vitala a celor cinci elemente primordiale (lemn, foc, pamant, metal si apa), care stau la baza medicinei traditionale chineze facand aceasta planta ideala pentru uzul medicinal.

In ultimii ani s-au efectuat numeroase studii cu privire la beneficiile pe care fructele plantei medicinale Schizandra le aduc sanatatii, datorita compozitiei lor bogate in uleiuri esentiale, acizi si peste 30 de tipuri de lignani, substante cu efect puternic antioxidant. Se stie in prezent ca Schizandra actioneaza pe o gama larga de afectiuni.

Actiune hepatoprotectoare. Conform unor descoperiri recente, lignanii din compozitia produsului, prezenti in cantitati semnificative, ajuta la detoxifierea si protejarea ficatului in peste 76% din cazurile de afectiuni hepatice.

Actiune adaptogena. Schizandra ajuta organismul sa faca fata stresului fizic, psihic si imunitar. In antichitate, fructele de Schizandra erau consumate pentru efectul lor calmant si antidepresiv, intrucat acestea stimuleaza productia de serotonina in organism, cunoscuta si ca „substanta fericirii". Se mai foloseau de asemenea pentru indepartarea insomniei si reducerea tulburarilor de somn.

Efect tonic general. In traditiile chinezesti se considera ca Schizandra actioneaza pe toate cele 12 meridiane energetice ale corpului uman, intarindu-l din interior. Este recunoscut de asemenea efectul sau de tonic sexual feminin si masculin, prin faptul ca Schizandra imbunatateste secretia fluidelor sexuale si, la barbati, creste performantele sexuale.


Efect dermatoprotector. Schizandra este folosita pentru protejarea pielii de distrugerile pe care le provoaca soarele si vantul. In plus, actioneaza eficient pe o gama larga de afectiuni dermatologice: urticarii, eczeme si alergii.

Produsul natural Schizandra 580mg ajuta la modularea imunitatii si la detoxifierea si protejarea ficatului. Este tonic general si are rol adaptogen, prin stimularea selectiva a functiilor organismului, ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic si imunitar. Ajuta la cresterea capacitatii organismului de a raspunde rapid la stres si ajuta la stimularea sintezei substantelor adaptogene adrenalina si noradrenalina.

Acest produs contribuie la imbunatatirea somnului, la reducerea iritabilitatii, a nevrozelor si a halucinatiilor. Schizandra ajuta la reducerea efectelor cardio si hepatotoxice ale chimioterapiei. In plus, actioneaza ca tonic sexual masculin si feminin si dermatoprotector in eczeme, urticarii, candidoze si alergii.

Schizandra 580mg face parte din portofoliul Secom® si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: fructul cu 5 gusturi - excelent in protectia hepatica