Extractul de mladite de zmeur, medicament curat pentru femei

Posted by Alin Marinescu on Monday, November 27, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru mladite de zmeur

Extractul de mladite de zmeur se adreseaza in special problemelor de sanatate din sfera genitala specifice femeilor, cum ar fi dereglarile hormonale, chisturile ovariene, durerile aparute la menstruatie, infectiile urinare si infertilitatea. Extractul din mladite de zmeur este obtinut prin prelucrarea mladitelor si a mugurilor de zmeur la doua-trei ore dupa recoltare, astfel putandu-se extrage toate substantele bioactive cu rol terapeutic, cum ar fi aminoacizii, proteinele, vitaminele, mineralele, enzimele, hormonii vegetali de crestere etc. 

Inainte de administrare, se recomanda consultul unui medic fitoterapeut. Din cauza continutului crescut de alcool din compozitia extractului de mladite de zmeur, persoanele cu hepatita, steatoza hepatica, ciroza, copiii, gravidele si femeile care alapteaza trebuie sa evite administrarea fara acordul medicului, potrivit adevarul.ro. De asemenea, pacientii care urmeaza un tratament pentru afectiuni neurologice si cele care sunt alergice la oricare din componentele produsului trebuie sa evite administrarea exctractului de mladite de zmeur.
Mladitele de zmeur sunt o sursa bogata de fitoestrogeni, substante care ajuta la reglarea nivelului progesteronului si la stimularea functiei ovariene, putand astel sa imbunatateasca fertilitatea. Extractul de mladite de zmeur este eficient si in eliminarea chisturilor ovariene, care duc la aparitia menstrelor dureroase, prelungite si insotite de simptome neplacute cum ar fi balonarea, umflarea si durerea sanilor.

De regula, fitoteraputii recomanda asocierea extractului de mladite de zmeur cu cel de coacaz negru, pentru a obtine un efect rapid si sigur. De asemenea, extractul de mladite de zmeur este indicat si in prevenirea fibroamelor uterine si a tulburarilor menstruale precum menoragia (sangerari abundente), metroragia (sangerari inte menstre), dismenoreea (dureri la menstruatie) sau amenoreea (intarzirea inexplicabila a menstruatiei).
Extractul de mladite de zmeur este adjuvant si in cazul infectiilor recurente din sfera genitala, cum ar fi vaginita si candidoza, care pot aparea in urma administrarii unui tratament cu antibiotice pe fondul unui sistem imunitar slabit. Totodata, extractul de mladite de zmeur amelioreaza simptomele infectiilor urinare si ajuta la eliminarea pietrelor la rinichi, dar are si un usor efect afrodisiac, stimuland libidoul. Extractul de mladite de zmeur este recomandat si persoanelor care se confrunta cu retentia de apa in tesuturi deoarece accelereaza diureza si previne aparitia edemelor.

Extractul de mladite de zmeur amelioreaza acneea cauzata de dereglarile hormonale specifice pubertatii, accelerand in acelasi timp procesul de crestere a sanilor. De asemenea, extractul de mladite de zmeur are efect de scadere a pilozitatii in exces, cauzata de obicei de hiperproductia de homon sexual masculin (testosteron). In acelasi timp, extractul de mladite de zmeur contine antioxidanti cu rol antiimbatranire, prevenind astfel aparitia ridurilor si lipsa de elasticitate a pielii.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: extractul de mladite de zmeur  medicament curat pentru femei