Elimina ridurile mai simplu ca oricand

Posted by Alin Marinescu on Thursday, December 7, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Elimina ridurile

Vrei sa scapi de riduri si sa previi imbatranirea prematura? Acesti 4 pasi te vor ajuta daca ii respecti intocmai!

Protectia solara este obligatorie. Este foarte important sa iti protejezi pielea de razele nocive ale soarelui. Cu toate acestea, foarte multe femei prefera sa se expuna doar pentru a capata un bronz frumos. Pretul este o piele ridata inainte de vreme, uscata si deshidratata. Este esential sa folosesti produse de ingrijire a fetei cu factor de protectie cat mai mare pe toata perioada anului, nu doar vara. Chiar si in timpul iernii razele UV afecteaza grav pielea sensibila a fetei.

Hidratarea este absolut necesara. Fie ca ai tenul gras, uscat sau sensibil, nu trebuie sa sari niciodata peste hidratare. Alege un produs special creat pentru tenul tau si foloseste-l cel putin o data pe zi. Daca ai pielea uleioasa, opteaza pentru o crema pe baza de apa pentru a echilibra nivelul de umezeala din piele. Foloseste cantitati mici si intinde produsul foarte bine, pana ce pielea il absoarbe. Ai tenul uscat? O crema bogata pe baza de uleiuri naturale este ideala.

Nu te limita la remediile naturiste pentru exfoliere. Desi zaharul, zatul de cafea sau sarea de mare par a fi solutii naturale foarte eficiente, ele nu sunt suficiente pentru a indeparta toate impuritatile care duc la imbatranirea prematura. Foloseste produse precum Alpha si Beta Hidroxy Acizi (AHA si BHA) si pielea ta va fi mai fina si mai curata. Foloseste crema cu protectie solara, caci acesti acizi maresc sensiblitatea pielii la razele UV.

Opteaza pentru cosmetice pe baza de retinol. Acest ingredient are o actiune extrem de puternica impotriva imbatranirii premature. Se gaseste in creme, seruri si alte produse de ingrijire a fetei si ajuta la prevenirea iritatiilor si mentinerea tineretii pielii.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: elimina ridurile mai simplu ca oricand