Imagini pentru suc de mar verde

Toxinele și deșeurile care se acumulează în corp sunt principalele cauze ale bolilor. Dar știai că există un suc natural care este perfect pentru detoxifierea organismului? Începe să bei acest suc pentru a ține la distanță mai multe afecțiuni, dar și pentru a avea grijă de tine.
Corpul este cel care depozitează și protejează toate organele vitale, de aceea, este extrem de important să fie menținut curat și sănătos, atât pe plan intern, cât și extern.
Atunci când cantitatea de toxine acumulate în organism este mare, sunt afectate organele și sistemul imunitar, dezvoltând mai multe probleme de sănătate.

Rețeta sucului natural:

Sucul natural va ajuta la eliminarea toxinelor din organism în doar o săptămână.
Acest suc de casă este suficient de puternic pentru a elimina toxinele din organism. Acest remediu ar fi mai eficient, dacă dieta ar fi pe bază de alimente sănătoase și dacă sunt practicate exerciții fizice.
Amestecul dintre mărul verde, sucul de lămâie și scorțișoară poate acționa ca un detoxifiant natural, care elimină toxinele și materialul reziduu acumulate din mediul extern, prevenind astfel infecțiile și bolile.  

Ai nevoie de:

- jumătate de cană de felii de măr verde
- 2 linguri de suc de lămâie
- 2-3 batoane de scorțișoară

Mod de preparare:

Adaugă ingredientele enumerate mai sus într-un vas, peste care adaugi puțină apă. Procesezi cu blenderul până devin o textură lichidă. Apoi, strecori și pui deoparte sucul obținut.
- Nu adăuga zahăr sau sare.
- Bea acest suc în fiecare dimineață înainte de micul dejun, timp de o lună.

Sursa: www.clickpentrufemei.ro