Efectele mai putin cunoscute ale consumului de avocado asupra imbatranirii pielii

Posted by Alin Marinescu on Sunday, September 2, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Avocado in salata, avocado la micul dejun, avocado ca aperitiv. In ultimii ani, avocado a devenit un aliment preferat pentru majoritatea oamenilor. Pe langa faptul ca este foarte gustos, acest fruct este extrem de util atat pentru starea generala a organismului, cat si pentru cei care incearca sa manance sanatos.

Avocado este potrivit pentru consum atat de catre copii, cat si de catre adulti. Este bogat in fibre solubile si insolubile. Consumul de avocado reduce colesterolul rau, fiind unul dintre putinele fructe care contine grasimi mononesaturate, peste 20 de vitamine si minerale utile pentru organism, scrie Rador.

Fructul de avocado este copt atunci cand devine mai greu si la o apasare usoara isi schimba culoarea in maro. Se coace mai repede decat o banana si este una dintre cele mai ieftine modalitati de a incetini imbatranirea pielii. Arborele de avocado are nevoie de dragoste. Daca sunt ingrijiti cu multa iubire, ei fac mult mai mult fructe. Exista persoane care cresc arbori de avocado, ii iubesc si le vorbesc.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: efectele mai putin cunoscute ale consumului de avocado asupra imbatranirii pielii