Doua moduri naturale de a renunta la fumat

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, October 4, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru renuntare la fumat

Fumatul este un obicei pe care multi dintre noi il avem, stim ca ne este daunator dar ne este greu sa renuntam la acest viciu, care pe langa faptul ca este un mare consumator de bani, nu face deloc bine la sanatate.

Am stat si ne-am documentat mult si am gasit metode care te ajuta sa renunti la dependenta de tigari, noi le vom enumera pe cele mai interesate putin mai jos si va invitam pe voi sa ne spuneti ce trucuri cunoasteti in lupta cu tigarile. In fiecare zi de miercuri vom trata acest subiect pe blog, enumerand pe rand metodele populare din fiecare "domeniu".

1. Lasa-te de fumat cu ajutorul Ghimbirului
Fumatorii au un deficit de vitamina C care trebuie compensat cu un consum crescut, constant de legume si fructe proaspete, mai ales de fructe de padure si citrice.

In plus, sunt indicate produsele naturale cu un continut crescut de substante antioxidante, enzime si vitamine, cum sunt extractul de orz verde sau maceratul glicerinic din seva de mesteacan (Betula limfa).

Ghimbirul se poate consuma proaspat sau intra in compozitia unor ceaiuri care ajuta atat la depasirea dependentei, cat si la ameliorarea si vindecarea afectiunilor cronice induse de fumat, mai ales la prevenirea cancerului pulmonar.

2. Lasa-te de fumat cu ajutorul Eucaliptului
S-a dovedit stiintific ca Eucaliptul ajuta fumatorii sa renunte la tigari, o lingura de frunze de eucalipt se oparesc cu 2 pahare de apa fierbinte, se lasa 1 ora si se strecoara. Se adauga cate 1 lingura de miere de albine si glicerina, mai apoi se bea 1/4 din pahar, de 3-4 ori pe zi, timp de 4 saptamani.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: doua moduri naturale de a renunta la fumat