Diete fulger cu fructe si legume. Cum slabesti rapid si sanatos!

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, November 8, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Diete fulger cu fructe si legume. Cum slabesti rapid si sanatos!

Iti doresti sa scapi rapid de kilogramele in plus, fara sa iti pui in pericol sanatatea? In timp ce unele diete sunt destul de drastice si nu sunt recomandate nici de medici, altele sunt bazate pe cateva reguli simple, care te ajuta sa arzi mai repede caloriile si sa obtii silueta dorita. Aceste diete fulger cu fructe si legume te pot ajuta sa scapi pana la zece kilograme in doar doua saptamani, scrie happydieter.com.
Fructele si legumele au foarte multe beneficii asupra sanatatii, insa este recomandat sa le consumi proaspete. Evita sa prepari mancaruri care contin foarte multe ingrediente, sosuri sau alimente care ingrasa si opteaza pentru cateva retete simple, dar hranitoare si sanatoase.
In general, aceste diete fulger cu fructe si legume functioneaza dupa cateva principii foarte simple. Ai voie sa consumi si alte alimente, la fel de sanatoase, insa important este sa respecti cantitatile si orele la care trebuie sa mananci.
O dieta bazata numai pe fructe sau legume iti poate pune in pericol sanatatea, asa ca este recomandat sa combini aceste alimente cu verdeata, alune, migdale, nuci, cereale integrale, iaurt grecesc, oua sau alte alimente care nu ingrasa.
Unele diete iti permit sa consumi si carne de peste sau piept de pui, in functie de preferinte, insa important este sa renunti complet la zahar, dulciuri, bauturi carbogazoase, alimente procesate si produse de tip fast-food.

Diete fulger cu fructe si legume

1. Dieta de zece zile cu castraveti

Pe lista cu diete fulger cu fructe si legume se afla dieta cu castraveti, care te ajuta sa scapi de sapte kilograme in zece zile. Dieta se bazeaza in principal pe salata de castraveti, insa sunt permise si alte alimente in aceste zece zile. Principala regula este sa mananci cat mai multe salate de castraveti in tot acest timp si vei reusi sa scapi de sapte kilograme. Pe langa castraveti, poti sa mai consumi oua fierte, ton, cartofi fierti sau copti, paine integrala si fructe organice. Cand vine vorba despre lichide, poti sa consumi apa plata, ceai sau cafea fara zahar. Nu este recomandat sa consumi alcool sau dulciuri si nici alimente procesate.

Exemplu de meniu:
Mic dejun: doua oua fierte si o salata de castraveti;
Gustare: cinci prune sau doua mere (cel mult 200 de grame);
Pranz: paine integrala si o salata de castraveti;
Gustare: smoothie de castraveti;
Cina: 300 de grame de fructe, la alegere.

2. Dieta de patru zile cu morcovi

Daca vrei sa scapi de kilogramele nedorite, nu este o alegere buna sa elimini foarte multe alimente din dieta, pentru ca exista riscul sa dezvolti probleme de sanatate. Este important sa alegi alimente si ingrediente sanatoase si sa le incluzi in meniul tau zilnic, scrie healthyfoodstyl.com. Nutritionistii sustin ca este bine sa consumi alimente bogate in proteine si vitamine, care iti confera senzatia de satietate si care te ajuta sa mananci mai putin in timpul zilei. Morcovii au foarte multe beneficii asupra sanatatii, sunt bogati in vitaminele A, C, K si B6, contin magneziu si fier. Pot fi consumati simpli, in salate, mancaruri sau pot fi folositi la prepararea smoothie-urilor. Aceasta dieta cu morcovi te poate ajuta sa scapi de trei kilograme in patru zile.

Cum sa tii dieta cu morcovi:

Mananca doi sau trei morcovi la fiecare masa;
Consuma fructe precum kiwi sau mere la micul dejun;
La cina, poti sa combini morcovii cu broccoli sau conopida;
Mananca cat mai multe alimente verzi la cina, cum ar fi salata, varza kale sau castraveti, pe langa morcovi;

Consuma cat mai multa apa.

3. Dieta de trei zile cu legume verzi

Pe lista cu diete fulger cu fructe si legume se afla si dieta de trei zile cu legume verzi. Principala regula a acestei diete este sa consumi cat mai multe legume verzi pentru a-ti accelera metabolismul. Aceasta dieta este perfecta pentru persoanele vegetariene. Pe langa faptul ca te ajuta sa arzi mai repede caloriile, aceasta dieta ajuta si la detoxifierea organismului. Poti sa mananci cate legume verzi iti doresti, fara sa acorzi importanta cantitatilor. Mai mult, poti sa consumi portii duble la fiecare masa. In doar trei zile iti vei imbunatati digestia, vei avea o piele mai fina si mai curata si nu vei mai avea probleme cu ficatul. Ce alimente este recomandat sa consumi? Opteaza pentru salata, spanac, castraveti, broccoli, varza kale, varza, fasole verde, mazare, ardei verzi, mere verzi si verdeata.

Exemplu de meniu pentru trei zile:

Prima zi:

Mic dejun: o felie de paine integrala, un ou fiert si un castravete proaspat;
Gustare: un iaurt grecesc;
Pranz: un cartof copt si spanac fiert;
Gustare: salata cu ulei de masline, zeama de lamaie si branza cheddar;
Cina: ton cu ulei de masline, ceapa si masline.

A doua zi:

Mic dejun: cereale integrale si o banana;
Gustare: un morcov sau un mar;
Pranz: un cartof copt cu varza kale si ulei de masline;
Gustare: ardei verzi sau mix de legume;
Cina: cartofi copti cu mazare sau fasole verde.

A treia zi:

Mic dejun: smoothie cu patrunjel, spanac si castravete;
Gustare: un iaurt grecesc;
Pranz: salata cu rosii cherry, salata verde si branza tofu;
Gustare: sparanghel fiert sau avocado;
Cina: salata cu legume, doua sau trei linguri de iaurt grecesc si marar.

Sursa:   www.andreearaicu.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: diete fulger cu fructe si legume. cum slabesti rapid si sanatos!