Dieta cu ciuperci te scapa de obezitate

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, February 14, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ciuperca reishi

Daca suferi de obezitate sau ai mai multe kilograme decat ti-ai dori, urmeaza aceasta dieta. Poti verifica, cu ajutorul. Ciuperca Reishi este folosita in medicina traditionala chineza pentru a combate obezistatea, datorita unui compus care ajuta la functionarea bacteriilor din stomac. De asemenea, ajuta pancreasul sa produca insulina.

De altfel, si alte ciuperci sunt la fel de benefice pentru a pierde kilogramele in plus, mai ales daca inlocuiesti carnea si grasimile cu aceste legume delicioase. Fie ca alegi hribi, galbiori, pleurotus, bureti sau ciupercile obisnuite din supermarket – Champignons, este foarte bine sa le incluzi in regimul tau zilnic si dupa ce termini dieta cu ciuperci recomandata de noi.

Cum urmezi dieta cu ciuperci:
Mic dejun- in fiecare dimineata mananca ce vrei, dar este obligatoriu sa consumi macar un iaurt. Recomandat este sa alegi un castron de fulgi de ovaz cu lapte sau iaurt, o felie de paine prajita cu branza proaspata si ardei gras, ori felii de mar unse cu unt de arahide. De asemenea, la fiecare mic dejun se va administra cate o capsula cu pudra de Reishi sau o lingura de pudra de Reishi.
Pranz- La pranz, se vor exclude grasimile, prajelile, sucurile acidulate si produsele cu zahar. Practic, poti sa mananci supe de legume, carne slaba la gratar, legume la aburi sau pe gratar. Desigur, la fiecare masa poti consuma cat de multe ciuperci vrei. Poti pregati supa crema de ciuperci, ciuperci pe gratar, la cuptor, ciuperci sote.
Cina- La cina vei manca doar salata cu ciuperci la gratar. Alege fie salata de frunze verzi, fie salata de cruditati, ori salata de rosii si serveste-o cu ciuperci rumenite pe gratar, condimentate cu ardei iute, piper, ghimbir, turmeric – care au calitatea de a arde calorii.
Ciupercile pot inlocui cu succes carnea, datorita faptului ca sunt pline de proteine, sunt consistente si dau senzatia de satietate. In plus, sunt foarte gustoase, asa ca dieta cu ciuperci nu este greu de urmat.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: dieta cu ciuperci te scapa de obezitate