Dieta cu banane la micul dejun

Posted by Alin Marinescu on Thursday, September 20, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Daca esti in cautarea unei diete-fulger care sa te scape de cateva kilograme in plus rapid, afla cum se tine dieta cu banane, deja celebra in Japonia. Popularitatea ei vine din faptul ca este foarte usor de tinut, este rapida si eficienta. Cantareata japoneza Kumiko Mori a contribuit si ea la succesul dietei, dupa ce a declarat ca a slabit cu ajutorul ei aproape 10 kilograme.  

Micul dejun consta in banane pe saturate plus un pahar de apa la temperatura camerei. Specialistii care au conceput regimul sustin ca bananele, consumate la micul dejun, au capacitatea de a stimula arderea de calorii.

La pranz si cina poti manca orice, in orice cantitate. Ar fi bine sa eviti totusi mancarurile de tip fast food si bauturile carbogazoase. Poti consuma chiar si dulciuri, insa intr-o cantitate rezonabila. Singura bautura permisa este apa la temperatura camerei. Nu mai ai voie sa mananci nimic dupa ora 20:00, doar sa bei apa, si sa mergi la culcare inainte de miezul noptii.

Pare greu de crezut ca reusesti sa slabesti rapid mancand aproape orice. Se presupune ca atuul dietei ar fi fibrele din banane, care dau o senzatie de satietate de mai lunga durata si trec nedigerate prin sistemul digestiv. Totusi, bananele contin doar 4% fibre, mai putin decat perele sau capsunele, si sunt mai bogate in calorii decat multe alte fructe.
Pe de alta parte, nu este o dieta periculoasa, astfel ca vei stii daca functioneaza si in cazul tau doar daca o incerci. sursa: clickpentrufemei.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: dieta cu banane la micul dejun