Dieta anticelulitica pe baza de suc de ceapa

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, August 2, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru celulita

CELULITA, bat-o vina! Este un cosmar pentru femei si chiar nu conteaza greutatea. Are ea grija sa afecteze si femeile care sunt foarte slabe (skinny). Te-ai intrebat de multe ori cum se poate asa ceva si ce poti face. Se pare ca nu este de ajuns sa fii slaba ca sa nu ai celulita. Barbatii nu au probleme cu celulita, pentru ca ei au mai mult masa musculara decat tesut adipos ca noi, femeile. Norocosii!

Tot ce trebuie sa stii despre celulita este ca tine strict de regimul alimentar si stilul de viata. Tratamentele corporale anti-celulitice sunt scumpe si nu-si permite oricine sau pur si simplu nu ai timp de ele, dar de asta avem la indemana prin casa ingrediente naturale de care putem profita din plin si mult mai accesibil. O propunere pentru voi ar fi dieta cu suc de ceapa, care in plus te scapa si de cateva kilograme in plus. Da stiu, nu va place mirosul, va curg ochii, dar preparata corespunzator o sa va uimeasca cu beneficiile ei de tratare a celulitei.

Cum obtii sucul de ceapa?
Ai nevoie de:
- 1 kg de ceapa alba
- 200 grame miere naturala

Se obtine foarte usor sucul de ceapa. Trebuie sa cureti ceapa si sa o pui in storcatorul de fructe, dupa care adaugi 200 grame de miere naturala si se amesteca bine in blender. Amestecul obtinut se pune in frigider, la rece, intr-un borcan mare.
Cum se tine dieta cu suc de ceapa?
Aceasta nu este o dieta restrictiva cum sunt altele. Iti da libertatea sa mananci cand vrei si ce vrei, cu conditia ca inainte de fiecare masa principala sa bei 40 ml de suc de ceapa. Dieta se tine intr-o cura de 3 luni pentru rezultate vizibile. Nu ai voie sa te abati de la ea. Se consuma zilnic.

Recomand totusi si o alimentatie sanatoasa, din care sa eliminati total alcoolul, pentru ca deshidrateaza, apoi dulciurile, produsele procesate, mancarurile grase si prajite, produsele fainoase si sucurile carbogazoase. In cazul in care nu stiati, puteti profita din plin de legume si fructe. Ele se pot consuma fie crude, fie sub forma de sucuri naturale sau chiar fierte. Depinde de voi in ce combinatii le preparati. Ideea este sa le combinati cu alimente cu putine calorii. Daca nu va puteti abtine de la sucurile carbogazoase, ei bine varianta sub forma de sucuri a fructelor si legumelor va ajuta sa va detoxifiati intreg corpul, va faceti si pofta de dulce si veti combate celulita.

Este necesar sa dati jos si cateva kilograme ca sa accelerati metabolismul si sa favorizati ardeerea grasimilor. In acest proces de slabire si detoxifiere veti intampina greutati, asa ca va sfatuiesc sa apelati si la suplimente dietetice naturale 100% care sa va ajute sa creste-ti efectele dietei si ale alimentatiei sanatoase. Aceste suplimente nu dau efecte secundare, pentru ca totul este pe baza vegetala si vor repara cauzele interne pentru care ati ajuns sa faceti celulita si sa va ingrasati.

Incearca si masti pentru combaterea celulitei
De celulita scapi daca actionezi intern si extern, altfel nu sunt sanse de reusita, pentru ca se da foarte greu plecata. Coaja inestetica de portocala nu pune in evidenta nicio femeie si apare exact pe formele noastre cele mai feminine si frumoase, anume fese, coapse, brate si abdomen. Pentru a combate si de la exterior aspectul de coaja de portocala, trebuie sa aplicati regulat si niste masti anticelulite homemade. Acestea nu sunt costisitoare, dar sunt extrem de puternice sa accelereze arderea grasimilor si eliminarea surplusul de apa din tesuturi. Unele femei au probleme si cu retentia de apa si este greu sa-ti porti chiar si incaltamintea sau jeansii preferati.

Fa putina miscare
Dupa ce slabesti cateva kilograme, pielea se lasa si capata un aspect flasc, deloc atragator. A face putina miscare zilnic, 30 de minute si nu mai mult, veti reusi sa va cresteti masa musculara, iar grasimea va scadea, deci celulita nu va mai avea loc favorabil de formare. Stiu ca activitatile zilnice nu ne permit sa ne facem un abonament la sala de fitness si pentru asta va vin in ajutor cu exercitii homemade pentru celulita. Ele sunt usor de realizat, nu va accidentati, iar rezultatele se vad dupa 2 saptamani de executie. Si trebuie sa mai tineti cont de ceva. Aceste exercitii se fac zilnic. Nu exista abateri daca vrei sa scapi de celulita!

In : Stiri din Sanatate 


Tags: dieta anticelulitica pe baza de suc de ceapa