Detoxifierea naturala a colonului

Posted by Alin Marinescu on Monday, June 18, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Colonul este unul din organele in care se depun cele mai multe toxine. O alimentatie nesanatoasa contribuie la acumularea deseurilor in intestine si pune in pericol sanatatea intregului organism. O flora intestinala afectata duce la o serie de boli care se pot extinde in tot corpul.

Probabil ati auzit de multe ori despre spalaturile intestinale, de eliminarea toxinelor din colon. Detoxifierea (curatarea) se poate face cu ajutorul unui colonoscop, iar procedura este una destul de iritanta, chiar dureroasa in cele mai multe cazuri. Daca vrei sa scoti toxinele din corp si ti-e frica de colonoscopie, exista o reteta naturista care te poate ajuta mai mult decat se stie in acest moment.

Ai nevoie de: 50 de grame de frunze de spanac; 2 banane coapte; 2 lingurite de seminte de in; o jumatate de ceasca de kefir; o lingurita de scortisoara; 200 mililitri de apa filtrata. Amesteca toate ingredientele intr-un vas separat, mai putin apa. Pune apoi amestecul in apa filtrata si lasa remediul la rece, insa nu in frigider. Aceasta reteta iti curata colonul in doar 24 de ore si are un efect tonic asupra glandelor abdominale si a ficatului, dar mai ales asupra pancreasului. Curatarea colonului serveste imbunatatirii absorbtiei si asimilarii alimentelor. Semintele de in sunt recunoscute pentru restaurarea florei intestinale. Acestea elimina bacteriile rele si toxinele din corp si protejeaza aparatul digestiv de paraziti si virusi care pot degenera in boli grave. De asemenea, frunzele de spanac au rolul de a intari glandele abdominale, iar kefirul este excelent pentru sanatatea intestinelor, mai spun expertii.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: detoxifierea naturala a colonului