Detoxifierea naturala a colonului

Posted by Alin Marinescu on Friday, February 2, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Detoxifierea naturala a colonului

Detoxifierea colonului este posibila cu ajutorul remediilor naturiste. Mierea este unul din alimente miraculoase, recomandate pentru o serie de tratamente. Mierea trateaza gripa si raceala, dar este benefica si pentru curatarea colonului de toxine.

Rolurile principale ale colonului
Colonul absoarbe apa si electrolitii si depoziteaza materiile fecale pana la eliminarea lor. Miscarile de la nivelul colonului sunt lente, iar iritarea colonului provoaca tulburari gastrointestinale si, in cele mai rele cazuri, poate duce la cancer. Colonul absoarbe intre doi si trei litri de apa pe zi, iar curatarea acestuia de deseurile alimentare se poate face cu ajutorul remediilor naturiste. Principalele semne ale unui colon iritabil sunt episoadele dese de constipatie, durerile severe de cap si senzatia de arsura in piept (reflux gastroesofagian).

Reteta de detoxifiere cu miere si seminte de in
Ingredientele necesare sunt:

o ceasca cu apa;
o lingura de miere organica;
o lingura de seminte de in;
un mar verde.

Pentru prepararea acestei retete tot ce trebuie sa faci este sa cureti marul si sa il pui impreuna cu celelalte ingrediente intr-un blender. Sucul obtinut ajuta la insanatosirea inregului sistem imunitar nu doar a colonului. Aceasta reteta este recomandata a fi consumata de doua ori pe saptamana.

Ce proprietati au ingredientele din care se face bautura
Semintele de chia contin multe proteine si acizi grasi Omega-3, fibre, nutrienti si vitamine. Fibrele sunt elementele esentiale pentru insanatosirea sistemului digestiv. Mierea contine proprietati antifungice, antiseptice, antivirale si antibacteriene care protejeaza colonul de afectiuni grave precum cancerul. Semintele de in contin si ele acizi grasi Omega 3, antioxidanti si o serie de nutrienti care au grija de inima si de intestine. Merele contin fibre solubile si stimuleaza digestia. Sucul de mere este recomandat in curele de detoxifiere precum si in cele de slabire.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: detoxifierea naturala a colonului