Detoxifiere incrucisata, pe 5 directii

Posted by Alin Marinescu on Thursday, February 15, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru varza

Simti tot mai des ca esti balonata, nu ai chef de nimic si te simti obosita desi nu ai facut pic de efort? Ei bine, cred ca a venit momentul sa urmezi o cura de detoxifiere. Iti prezentam 5 alimente care te vor ajuta sa te simti mult mai bine.

Ceaiul
Ceaiurile ajuta la detoxifierea organismului in mod natural, deoarece contin un amestec de plante cu proprietati speciale si de curatare. Ceaiuri de plante folosite pentru detoxifiere nu contin de obicei cofeina.

Varza
Varza este un diuretic natural, folosit pentru a ajuta la eliminarea lichidelor in exces din organism. Varza contine aproximativ 92% apa. Varza este cunoscuta ca fiind o sursa perfecta de vitamine esentiale, minerale si fibre dietetice. Este, de asemenea, o sursa bogata de vitamina A, C, K, E si acid acid folic.

Usturoiul
Evita sa mananci usturoi inainte de o intalnire, insa include-l in cura pentru detoxifiere. Usturoiul mai poate ajuta la scaderea colesterolului, la prevenirea bolilor cardiovasculare si, de asemenea, lupta impotriva stresului.

Legumele verzi
Clorofila din legumele verzi ajuta atat in eliminarea toxinelor din organism, cat si la detoxifierea ficatului. Legumele verzi ajuta la curatarea grasimilor din sange si scad tensiunea arteriala.

Apa
Esti surprinsa? Bea cat mai multa apa. Poti bea cateva pahare cu apa dimineata, apoi pe parcursul zilei, inainte de mese si bineinteles, dupa ce faci sport. Apa ajuta si la buna functionare a rinichilor si iti hidrateaza corpul. 

Daca nu esti pregatita sa urmezi o cura de detoxifiere, este recomandat sa renunti, macar pentru o perioada, la carbohidrati, alcool, la produsele lactate, la zahar si cofeina. Si nu in ultimul rand, bea multa apa si mananca multe verdeturi, fructe si legume.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: detoxifiere incrucisata  pe 5 directii