De ce sunt speciali oamenii cu grupa sanguina 0

Posted by Alin Marinescu on Monday, February 29, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru grupa de sange

Oamenii cu grupa sanguina 0 au jucat un rol important in toate societatile, din cele mai vechi timpuri pana astazi. Grupa 0 sau I este a stramosilor nostri, care erau pradatori abili si agresivi. Potrivit healthyfoodhouse.com, posesorii acestei grupe sanguine au numeroase calitati, mostenirea lor genetica facandu-i puternici, productivi si proactivi, pe scurt, adevarati lideri.

Japonezii asociaza aceasta grupa de sange cu un anumit tip de personalitate. Oamenii cu grupa 0 sunt cel mai adesea descrisi ca organizati, responsabili, practici, de incredere si scrupulosi. Se crede ca sunt buni logicieni si ca se pot orienta mai bine decat cei din jur.

In schimb, obiceiurile nesanatoase si nivelul ridicat de stres, dieta gresita, lipsa de exercitiu ii fac mai vulnerabili in fata unor afectiuni, precum rezistenta la insulina, obezitate sau hipotiroidie.

Oamenii cu aceasta grupa sanguina sunt mai predispusi la anumite boli si pot deveni agitati, hiperactivi si impulsivi. 
in cazul in care aveti aceasta grupa sanguina, sfaturile urmatoare va vor fi extrem de utile:
Consumati toate mesele, inclusiv gustarile, stand la jos. Mestecati incet si fiti relaxat.

Evitati cofeina si alcoolul. Cofeina poate dauna in mod particular deoarece cauzeaza o crestere brusca a nivelului de adrenalina.

Pentru a va relaxa intregul corp, exercitiul fizic este esential. Persoanele cu aceasta grupa sanguina trebuie sa fie mai active din punct de vedere fizic decat celelalte, pentru a fi sanatosi si echilibrati din punct de vedere fizic si emotional.

Daca va luptati cu kilogramele in plus, trebuie sa faceti sport. Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda sedinte de aerobic de 30-45 minute, de cel putin patru ori pe saptamana.

Pentru a elimina riscul unor reactii impulsive, stabiliti-va scopuri precise, fie ele anuale, lunare, saptamanale sau zilnice si pregatiti totul din timp.

Daca va simtiti epuizat, deprimat sau plictisit, exista o mai mare posibilitate sa dezvoltati un comportament destructiv. Cand sunteti in situatii stresante, evitati sa luati decizii importante sau sa cheltuiti bani.

sursa: sanatate.bzi.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: de ce sunt speciali oamenii cu grupa sanguina 0