De ce sa pui ceapa in congelator. Nu te ateptai la asta

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, July 12, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ceapa in congelator

Pentru a-ti usura activitatile zilnice, poti apela la mai multe trucuri. Sunt simple si eficiente si îti pot schimba viata. Afla de ce trebuie sa pui ceapa în congelator, dar si ce alte trucuri poti folosi astfel încât unele lucruri sa nu îti mai dea batai de cap.

Daca vei pune ceapa în congelator cu 10 minute înainte de a o curata, atunci nu îti vor mai da lacrimile. Este un truc simplu si eficient pe care l-ai putea încerca si tu.

De asemenea, mai exista si alte trucuri pe care le poti folosi în bucatarie. Spre exemlu, daca vrei ca legumele sa fie mai crocante, atunci tot ce trebuie sa faci este sa le pui în apa rece. Adauga si o jumatate de cartof în apa. Poti face asta îniante de a gati morcovii, telina sau ridichile, astfel încât acestea sa fie mai crocante.

Daca vinul pe care îl ai acasa începe sa îsi schimbe gustul si sa devina mai acru, nu trebuie sa îl arunci. Ai putea adauga câteva stafide în sticla si astfel vei rezolva problema.

Pentru ca sarea de bucatarie sa nu se mai întareasca, ai putea pune câteva boabe de orez în solnita. Este un truc simplu pe care îl poti încerca.

Stiai ca atunci când pregatesti un desert ai putea înlocui ouale cu o jumatate de banana? Încearca si tu asta data viitoare când pregatesti ceva dulce si vezi rezultatele.

Daca vrei ca brânza din frigider sa reziste mai mult timp, atunci ai putea sa o învelesti în hârtie.

Atunci când pui ouale la fiert, ai puta recurge la un truc interesant astfel încât rezultatul final sa fie perfect. Pune la fiert doua oua, apoi pune în apa putin bicarbonat de sodiu si putin suc de lamâie.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: de ce sa pui ceapa in congelator. nu te ateptai la asta