De ce sa dormi cu lamaie in sosete

Posted by Alin Marinescu on Saturday, January 13, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru lamai in sosete

Acest truc te va ajuta sa-ti hidratezi calcaiele. Exista multe creme scumpe, pietre de calcaie si alte trucuri. Însa, toate acestea necesita mult efort, bani si perseverenta, iar cel mai rau este ca nu vor oferi efectul pe care îl dorim cu totii. Aceasta înseamna ca ar trebui sa încercati cu siguranta acest truc simplu de lamaie.

Iata ce trebuie sa faceti:
În primul rand, alegeti o lamaie mai mare. Nota: Lamaia trebuie sa fie suficient de mare pentru a acoperi întregul calcai. Taiati lamaia pe jumatate si folositi-o pentru a face o limonada proaspata si delicioasa pentru tine si familia ta. Dar, nu aruncati coaja de lamaie, pentru ca acesta este ingredientul principal pentru calcaie.

Nota: cand stoarceti sucul de lamaie, trebuie sa fiti atenti si asigurati-va ca pulpa este înca în interior. Apoi, trebuie sa puneti jumatatile de lamaie pe calcaie. S-ar putea sa te simti ciudat la început, dar te vei obisnui cu asta.

Acoperiti calcaiele cu coaja de lamaie si purtati sosete pentru a le mentine pe pozitie. Ramaneti cu ele peste noapte. Sucul de lamaie va functiona ca un peeling chimic si va îndeparta pielea crapata si uscata. Multi oameni din întreaga lume au încercat acest truc simplu, dar extrem de eficient. si toti spun ca este extrem de eficient si va va ajuta sa va tratati calcaiele crapate – în mod natural. Veti fi uimiti de rezultate. Calcaiele tale vor fi mult mai moi, iar partile crapate ale calcaiului vor disparea.

sursa:revistateo

In : Stiri din Sanatate 


Tags: de ce sa dormi cu lamaie in sosete