De ce oamenii de succes se trezesc devreme

Posted by Alin Marinescu on Thursday, November 9, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru oameni de succes

CEO-ul Apple, Tim Cook, se trezeste la 3.45 am, editorul Vogue, Anna Wintour, se da jos din pat ca sa joace tenis la 5.45 am, iar Richard Branson la aceeasi ora, in timp ce CEO-ul Starbucks, Howard Schultz, se trezeste la 4.30 am.

Oamenii de succes, in general, se trezesc foarte devreme, prin urmare, care sunt beneficiile trezitului la 5 dimineata?

1. Ai timp sa faci exercitii fizice

Daca te trezesti cu doua ore inainte de ora la care te trezesti in mod normal, ai mai mult timp pentru a face lucruri pe care in mod obisnuit nu apuci sa le faci, din diverse motive, in special celebra lipsa de timp. in cele cateva ore inainte de a-ti incepe ziua obisnuita, poti sa faci exercitii fizice, ceea ce e foarte bine pentru sanatate, aspect fizic si buna dispozitie in general.

2. Ai timp sa faci sarcini prin casa

Desi in mod normal, oamenii mai amana din sarcinile zilnice din cauza oboselii sau a lipsei de chef, ei bine, daca te trezesti foarte devreme, castigi cateva ore pentru a pune la punct tot ceea ce ai omis in zilele precedente: poti pune niste haine la spalat, poti gati ceva rapid, poti face ordine prin casa si asa mai departe.

3. Iti va fi mai foame decat in mod normal

Avand in vedere ca te trezesti mai devreme decat de obicei, si orele la care iei mesele se vor deregla. Deci daca servesti micul dejun in jur de ora 6 – 7, automat ti se va face foame mai devreme pe parcursul zilei.

4. S-ar putea sa fie nevoie sa amani iesirile de dupa-amiaza

Orele la care iesi in mod normal s-ar putea decala si ele, intrucat trezitul de dimineata aduce cu sine oboseala mai devreme. in plus, daca vrei ca a doua zi sa te trezesti tot in jurul orei 5 am, nu poti sta treaz mai tarziu de ora 23.

5. Vei arata mai bine

Daca te apuci de exercitii fizice te vei simti din ce in ce mai bine, iar acest lucru se va observa si in aspectul tau fizic.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: de ce oamenii de succes se trezesc devreme