De ce leusteanul este considerat medicament natural

Posted by Alin Marinescu on Friday, January 12, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru leusteanul

Leusteanul este inclus în diferite retete. Însa acesta aduce numeroase beneficii organismului, pe care nu multe persoane le cunosc. Spre exemplu, asigura sanatatea rinichilor, a plamanilor si a pielii.

Leusteanul – Un medicament natural
Leusteanul asigura sanatatea plamanilor. Cand esti racit, tusesti sau te doare gatul, ai putea consuma leustean. Acesta are rolul de a înmuia si de a elimina mucusul în exces. Proprietatile sale expectorante sunt cunoscute înca din Antichitate.
Previne formarea pietrelor la rinichi. Un alt lucru pe care trebuie sa îl stii despre leustean este acela ca are efect diuretic. Astfel, dupa ce vei consuma leustean, vei elimina mai multa urina, dar fara a pierde electrolitii de care corpul tau are nevoie (spre exemplu, potasiu). Este indicat sa consumi radacina leusteanului. Astfel, scade riscul de a se forma pietrele la rinichi. În plus, trateaza edemele cardio-renale.
Sustine sanatatea articulatiilor. Persoanele care sufera de guta, artrita, reumatism, ar putea încerca sa consume leustean. Acesta are rolul de a asigura sanatatea articulatiilor.
Leusteanul regleaza menstruatia. Poate fi folosit pentru a scapa de crampele menstruale, pentru a scapa de balonarea aparuta în aceasta perioada si, de asemenea, regleaza menstruatia. Poti include leusteanul în diferite feluri de mancare.
De asemenea, se poate administra sub forma de capsule, tincturi sau infuzii. Pentru a face infuzia ai nevoie de o lingura de frunze proaspete de patrunjel sau tulpini proaspete si doua cani de apa fiarta. Vei lasa leusteanul la infuzat aproximativ 7 minute.
Leusteanu ajuta digestia. Ajuta persoanele care au probleme legate de constipatie. De asemenea, trateaza balonarea si gazele. În plus, regleaza tranzitul intestinal, deoarece mareste secretia de saliva si de sucuri gastrice.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: de ce leusteanul este considerat medicament natural