De ce e obligatoriu sa dezactivezi reteaua WiFi inainte de culcare

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, February 27, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Trebuie sa iti dezactivezi reteaua WiFi inainte de somn pentru ca nici nu stii cate pericole te pandesc! Cel putin la concluzia asta au ajuns mai multi experti americani, citati de site-ul aprendelotodo.com. Expunerea corpului la radiatiile joase ale microundelor (WiFi) poate duce la daune ireversibile asupra creierului uman, cancer, probleme de respiratie la bebelusi si chiar avorturi spontane ori cresterea anormala a oaselor, mai scrie site-ul mentionat. Persoanele care isi risca cel mai mult sanatatea sunt copiii si femeile, cand vine vorba de expunerea la undele WiFi in timpul somnului.

E adevarat ca traim intr-o epoca in care suntem dependenti de tehnologie si comunicam foarte mult prin intermediul Internetului cu prietenii, insa, cand vine vorba de somn, acesta trebuie sa fie dezactivat, fie ca e vorba de WiFi-ul de la telefon sau de la laptop. Undele electromagnetice sau semnalul WLAN por fi periculoase pentru sanatate. Efectele secundare a expunerii la undele WiFi se resimt a doua zi, imediat ce te trezesti. Iata mai jos, pe scurt, ce se intampla daca nu iti dezactivezi reteaua WiFi pe timpul noptii:

frecvente dureri de cap atat in timp somnului, ceea ce ingreuneaza dormitul, cat si dimineata, la trezire. Aceste dureri de cap sunt confundate adesea cu migrenele;
oboseala cronica. Ai simtit vreodata oboseala cand te-ai trezit desi ai dormit cel putin 8 ore pe noapte? Semnalul WiFi poate fi raspunsul la aceasta problema;
probleme cu somnul;
probleme cu auzul, durere in urechi;
lipsa de concentrare in timpul zilei, la cursuri sau la locul de munca.
Aceste informatii nu sunt inca 100% confirmate de oamenii de stiinta, insa studiile din ultimii ani referitoare la undele radio emise de telefonul mobil arata o legatura cu producerea sau predispunerea corpului de a face cancer.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: de ce e obligatoriu sa dezactivezi reteaua wifi inainte de culcare