De ce e bine să bei apă cu ghimbir

Posted by Alin Marinescu on Thursday, June 28, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Ghimbirul este cunoscut pentru proprietățile antiinflamatorii, însă el aduce mai multe beneficii organismului. Întărește sistemul imunitar, ajută la digestie și elimină toxinele din organism.

Cea mai bună variantă în care să te bucuri de proprietățile apei de ghimbir, este să o consumi pe stomacul gol. Astfel, te poți bucura de toate beneficiile ei.
 
Îmbunătățește circulația

Dacă bei apă de ghimbir pe stomacul gol, circulația ta se va îmbunătăți. Ghimbirul conține magneziu, potasiu și zinc, care ajută la reglarea inflamației și previne o circulație deficitară.
 
Ajută sistemul digestiv

Datorită fibrelor pe care le conține apa de ghimbir, vei scăpa de constipație și de problemele digestive.
 
Controlează retenția de lichide

Proprietățile antiinflamatorii și diuretice pe care le are apa de ghimbir te ajută, în mod natural, să controlezi retenția de apă din organism. Consumul regulat de apă de ghimbir îți oferă energia de care ai nevoie, pe tot parcursul zilei.

Întărește sistemul imunitar

Nutrienții pe care îi conține apa de ghimbir te ajută să ai o imunitate îmbunătățită. Astfel, bacteriile vor fi ținute departe de organismul tău.

Încearcă să te bucuri de beneficiile apei de ghimbir și schimbările nu vor întârzia să apară. O poți consuma dimineața, pe stomacul gol, sau în orice moment al zilei.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: de ce e bine să bei apă cu ghimbir