Cât trebuie să alergi ca să slăbești

Posted by Alin Marinescu on Monday, February 13, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru alergare

Este foarte sănătos să te plimbi în fiecare zi atunci când vrei să slăbești, dar contează foarte mult modul în care o faci. Trebuie să te asiguri că te bucuri de absolut toate beneficiile pe care le are această activitate, fără a pune în pericol sănătatea.
Astăzi vedem foarte mulți oameni care aleargă în parc. Acest lucru se datorează faptului că au conștiința sporită, iar stilul de viață sedentar este incompatibil cu starea de sănătatea și forma fizică bună.
Cu toate acestea, mulți aleg să iasă să alerge în fiecare zi, în scopul de a slăbi. Dar medicii avertizează despre pericolul predispus funcționării musculaturii și a oaselor excesive.

Principalele avantaje ale alergatului:
Pentru început, prin alergat este îmbunătățită circulația sanguină și prevenită retenția lichidelor din organism. În plus, dacă o facem în mod corect, este foarte eficient pentru slăbit.
Există mai multe dezacorduri cu privire la următoarele întrebări: Care este cea mai bună viteză? Ce distanță trebuie să parcurgem? Și care sunt suprafețele preferate pentru alergat?
Intensitatea pentru slăbit: În general, 45 de minute pe zi tinde să fie media de timp recomandată. Cu toate acestea, pentru slăbit nu este important timpul, ci intensitatea. Atunci când ieși din casă, imaginează-ți că trebuie să ajungi într-un timp foarte scurt undeva. În acest fel, vei merge mult mai repede. În mod normal, va oscila între 3 și 4 mile pe oră.

Dar recomandați sunt 10.000 de pași.
Dacă urmărești acest sfat, ajungi să arzi între 74 și 88 de calorii. Pentru ca acest exercițiu să aibă rezultatele dorite, trebuie ca de două ori pe săptămână să faci și alte exerciții de rezistență. Cu această strategie și urmarea unei diete echilibrate, vei avea certitudinea că îți vei atinge obiectivele.
Ca să nu te confrunți cu tensiune musculară alege să faci variații în rutină. În prima zi mergi mai intens, apoi cu perioade mai relaxante și repaus. Acest lucru va ajuta la stimularea circulației sanguine și creșterea ritmului cardiac.
Plimbă-te zece minute, nu mai mult, în fiecare zi, în ritm alert.

Sursa:   www.clickpentrufemei.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cât trebuie să alergi ca să slăbești