Cura de slabire cu gogosi si carnati conceputa de un nutritionist

Posted by Alin Marinescu on Monday, July 10, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru gogosi si carnati

Cand ne gandim la pierderea in greutate ne imaginam ca meniul nostra va fi alcatuit din salate, si smoothie-uri. Nu ne inchipuim ca gogosile si carnatii ar putea contribui benefic intr-o cura de slabire. Potrivit unui nou plan de dieta aparut in SUA, acest lucru este posibil acum, noteaza Indy100.

Un lant de mancare la pachet din SUA a lansat un plan de dieta, pentru cei care vor sa slabeasca, care include si pizza, carnati si tarta de migdale. Este foarte important ca aceste alimente sa fie consumate o data pe luna si in cantitati mici.

Planul a fost testat de patru femei si un barbat care au mancat doar de la acest lant de restaurante timp de o luna. insumat, au slabit 12 kilograme toti participantii.

Dieta a fost conceputa cu ajutorul nutritionistei Laura Clark si se adreseaza celor care mananca pe graba, nu au timp sa-si prepare mancare si doresc sa manance sanatos, dar si cu gustos.

Nutritionista ii sfatuieste, de asemenea, pe cei care doresc sa slabeasca sa tina cont de anumite sfaturi:

    Nu va feriti sa mancati in oras. Puteti alege o varianta sanatoasa, cum ar fi o salata.

    incercati sa nu sariti peste micul dejun, va va da energia pentru toata ziua.

    Aveti grija sa introduceti proteinele in fiecare masa pentru a avea senzatia de satietate. Ouale, carnea de pui si pestele sunt printre cele mai delicioase surse de proteine.

    Exercitiile fizice va ajuta sa slabiti mai usor si mai frumos.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cura de slabire cu gogosi si carnati conceputa de un nutritionist