Cura de slabire cu ceai de papadie

Posted by Alin Marinescu on Sunday, August 7, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Cura de slabire cu ceai de papadie

Aceasta cura de slabire nu este deloc costisitoare si te poate ajuta sa scapi de 16 kilograme in trei luni. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi, fara exceptie, ca sa obtii rezultatele deja mentionate:

Cum se prepara ceaiul

In primul rand, pe parcursul celor 12 saptamani va trebui sa bei foarte mult ceai de papadie. Trei-patru cani pe zi.  Nu-ti face griji. Frunzele de papadie au foarte putine calorii. O ceasca cu frunze din aceasta planta, tocate marunt, din care se poate prepara minimum un litru de ceai, are doar 26 de calorii. Iata cum se prepara: intr-un litru de apa se pun la fiert, timp de 10 - 12 minute, 25 de grame de frunze uscate. Dupa ce se ia de pe foc, se mai lasa la infuzat un sfer de ora. Trebuie sa-l consumi neindulcit.

Ce ai voie sa mananci

Alimente permise la micul dejun: 1. Un ou fiert, un iaurt, cate o felie de paine prajita, carne de pui fiarta (125 de grame), ovaz(5 linguri) , cas (125 de grame), branza slaba (125 de grame) ,  o banana, 125 de grame de struguri. Ai voie sa alegi  doua dintre alimentele enumerate si sa adaugi si o rosie si un castravete.

Bune la gustari: prune, pere, mere, pepene rosu, grapefruit, lamai. La o gustare poti manca 150 – 170 de grame de fructe. Puteti alege un singur fel de fruct sau le puteti combina, doar aveti grija sa nu depasiti gramajul.

Iata ce poti alege pentru pranz: alege unul dintre urmatoarele feluri de mancare: supa crema de rosii, supa crema de legume, supa crema de spanac, supa de varza, supa crema de broccoli. Poti opta si pentru un fel doi: o friptura (din carne de pui sau curcan, maximum 150 de grame), alaturi de o salata de varza alba sau o bucata de peste preparat la cuptor ori 125 de grame de orez fiert cu ciuperci.

La cina poti manca o salata, de care doresi: bulgareasca, greceasca, cu ton, cu peste.
Ai grija sa te hidratezi bine si sa faci 30 de minute de miscare pe zi.

sursa: clicksanatate.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cura de slabire cu ceai de papadie