Cum trebuie baut vinul pentru a trata bolile de rinichi

Posted by Alin Marinescu on Monday, May 22, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru vin

Socul este una dintre putinele plante de la care putem utiliza atat florile, cat si frunzele sau radacina. Florile de soc puse în vinul fiert sunt recomandate pentru femeile care au dureri menstruale cumplite sau pentru persoanele care vor sa elimine toxinele într-un timp record.

Vin cu soc, boala ioc
Pune 30 de grame de flori si frunze de soc la macerat într-un litru de vin alb sau în timp ce fierbi vinul rosu. Strecoara amestecul de resturile de frunze si petale de soc si pune licoarea în frigider.

Se pot bea si doua cesti pe zi, asta daca ai rinichii bolnavi. Bautura este recomandata pentru persoanele care au probleme articulare, bronsita, constipatie, hemoroizi, furunculoza sau gripa severa.

Floarea de soc este denumita în termeni populari „farmacia naturala" întrucat are o serie de compusi chimici si alte substante naturale folosite în o serie de medicamente.

Fructele socului contin vitamina C, vitaminele din complexul vitaminic B, acid tanic si acid malic, aldehide glicolice, aminoacizi, zaharuri sanatoase. Ceaiul de soc este recomandat persoanelor care vor sa slabeasca. Este o bautura care tine de foame alungand pofta de mancare nesanatoasa.

Perioada în care se culeg florile de soc este aceasta. Din mai si pana iunie puteti culege aceste flori daca doriti sa preparati licorile descrise mai sus. Atat sub forma de ceai cat si împreuna cu vinul alb sau rosu, socul este un aliat de nadejde în lupta cu bolile.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum trebuie baut vinul pentru a trata bolile de rinichi