Cum tratam naturist lipsa de calciu?

Posted by Alin Marinescu on Monday, August 15, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru lipsa de calciu

Hipocalcemia
- nivelul scazut de calciu din organism - este una dintre cele mai frecvente probleme constatate dupa citirea buletinului de analize medicale. Daca nu doriti sa luati pastile pentru suplimentare, aveti la dispozitie cateva „trucuri” naturale de care puteti profita din plin.

in cazul hipocalcemiei se consuma zilnic un litru de suc proaspat preparat din aproximativ 750 ml suc de gulioara si 250 ml suc de morcov. Acesta se bea dimineata, pe stomacul gol, intr-un interval de doua ore. Dupa aceea, pentru o buna asimilare, timp de o ora nu se consuma nimic.

Unul dintre alimentele cel mai bogate in calciu sunt semintele de susan crude. Acestea se gasesc din belsug in comert si sunt foarte gustoase, asadar reprezinta un remediu la indemana. inmuiati timp de cateva ore una-doua linguri cu seminte si consumati-le ca atare sau amestecate in salate ori mancare, potrivit taifasuri.ro.

Frunzele legumelor contin o mare cantitate de calciu ce se absoarbe 100%. Mancati zilnic o salata, spanac, verdeata si orice astfel de plante - impreuna cu alte cruditati -, si astfel va asigurati natural cantitatea optima de calciu.

Beti ceaiuri simple ori combinate in parti egale din: catina, macese, zmeura si coada-calului. Se mai poate face o cura cu grau incoltit - cate patru-cinci linguri pe zi, cel putin trei luni. De asemenea, puteti urma o cura cu argila (se gaseste la magazinele cu produse naturiste) timp de trei luni.

sursa: sanatate.bzi.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum tratam naturist lipsa de calciu?