Cum tratam ficatul cu Aloe Vera

Posted by Alin Marinescu on Saturday, December 16, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru aloe vera

Din pacate, dietele occidentale bogate in acizi si scazute in alcaline, supraalimentarea, abuzul de alcool pot avea efecte grave asupra ficatului. Cresterea toxinei organismului in sistemul digestiv scade si apararea noastra impotriva invadatorilor straini, a fortei de lupta, cunoscuta si ca sistemul imunitar. Aceasta deschide usa invadatorilor straini.

Conservarea cronica, abuzul de alcool si stresul se pot baza pe anumite probleme hepatice. Medicii spun ca boala incepe intotdeauna in tractul digestiv. Daca nu functioneaza corect, aceasta incetineste si celelalte sisteme. Unele semne ca ficatul nu functioneaza corect sau nu poate suporta sarcina de lucru este greata si varsaturile, pierderea poftei de mancare, durerea in partea superioara dreapta (localizarea ficatului), slabiciunea musculara si pierderea brusca a greutatii.

Aloe vera, planta care trateaza bolile ficatului
Sucul din aloe vera vine cu o lunga lista de beneficii incredibile de vindecare. Prin urmare, nu este surprinzator faptul ca problemele hepatice pot fi imbunatatite prin consumul zilnic de suc de aloe vera si obiceiuri alimentare mai sanatoase.

Sucul de aloe vera aduce beneficii persoanelor cu probleme hepatice in mai multe moduri: Ajuta ficatul sa neutralizeze acizii in saruri neutre. S-a dovedit ca aloe vera creste functiile digestive globale. Combate constipatia si da colonului o clatire delicata fara a elimina bacteriile importante si fara a provoca diaree.

Aloe Vera contine, de asemenea, polizaharide care actioneaza ca celule rejuvenatoare care reinnoiesc celulele. Dupa cum se elimina vechile celule, celulele care au fost inactive sunt intinate. in plus, contine agenti anti-bacterieni, anti-virali, antifungici care ajuta la lupta impotriva invadatorilor straini. Sucul de Aloe Vera are un impact atat de puternic asupra sanatatii incat a imbunatatit chiar si sistemul imunitar al pacientilor cu HIV pozitiv.

Recomandare: Preparatul-minune care iti detoxifiaza ficatul

Ficatul, una dintre vamile de toxine cele mai importante din organismul nostru merita din plin sa fie ajutat cu orice ocazie. 
Munca acestui organ este complexa, asa ca orice ajutor ii prinde foarte bine. Un remediu naturist pe care il foloseau bunicii nostri a fost repus in actualitate datorita efectelor uluitoare pe care le poate avea cand este vorba de detoxifierea ficatului. Este vorba despre un lichid care se prepara din turmeric, care contine curcumina (n.r. – ingredient activ cu proprietati antioxidante, antiinflamatoare si anticancerigene).

Turmericul mai este bun si pentru imbunatatirea functiilor creierului, precum si pentru pentru a regla metabolismul si hipertensiunea.Totusi, cea mai buna actiune a sa este cea impotriva cancerului, teribila boala care are efecte devastatoare asupra oamenilor diagnosticati. Remediul naturist pentru aceasta boala incurabila se prepara foarte simplu. Este nevoie de doua etape, de la care nu avem cum sa ne abate.

Astfel, in prima dintre ele trebuie sa facem o pasta de turmeric. Pentru acest obiectiv vom folosi un sfert de ceasca de turmeric pudra, o jumatate de lingurita de piper (n.r. – ajuta organismul sa absoarba mai mult turmeric) macinat si jumatate de ceasca de apa fiarta si ulterior racita.

La a doua etapa avem nevoie de o ceasca de lapte de cocos sau de migdale, o lingurita de ulei de cocos, un sfert de lingurita de pasta de turmeric si o cantitate suficienta de miere, adaugata in functie de gusturile fiecaruia. Toate ingredientele mentionate anterior – cu exceptia mierii – se vor amesteca intr-o oala si se vor pune la foc mediu. Se va amesteca mereu, pentru ca mixul sa nu se lipeasca de vas.

Atentie, amestecul nu trebuie sub nicio forma sa fiarba, asa ca trebuie sa ne miscam cu precizie. Se mai adauga miere pana obtinem acel gust placut pentru noi. La final, leacul poate fi consumat cald sau rece.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum tratam ficatul cu aloe vera